Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Έλεος με την ποδοσφαιρική «σούπα» που παρακολουθεί ο Ηρακληδέας!

Για έκτη αγωνιστική ο Ηρακλής παρουσίασε λίγο πολύ την ίδια εικόνα. Με την διαφορά ότι πλέον η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα με ομάδες θεωρητικά μικρές και μάλιστα μέσα στο Καυτανζόγλειο. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στο blog της betonias τονίζεται στα σχετικά άρθρα του Ηρακλή ότι η ομάδα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο, διαφορετικά θα έρθουν άσχημα αποτελέσματα και δεν άργησαν τελικά να έρθουν. Πλέον δεν υφίστανται η δικαιολογία της ελλιπούς προετοιμασίας.



Ο Ηρακλής στον αγώνα με τον Πανσερραικό αν και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με όμορφο γκολ του Σολτάνι και να ξεκινήσει ιδανικά τον αγώνα, αντ’ αυτού...
 έδωσε στη συνέχεια χώρο στους φιλοξενούμενους και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, έδωσε χώρο στην ουραγό και αντικειμενικά χειρότερη ως τώρα ομάδα του πρωταθλήματος η οποία δεν παρουσίασε κάτι το αξιόλογο παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής έδωσε απλόχερα όλο το κέντρο. Το μοιραίο ωστόσο για τους κυανόλευκους ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και ισοφαρίστηκε. Δυστυχώς ο Ηρακλής δείχνει ότι είτε παίζει με τον πρωτοπόρο είτε με τον ουραγό του πρωταθλήματος ακολουθεί την ίδια τακτική, κλείνεται ανεξήγητα και περιμένει τον αντίπαλο να επιτεθεί. Το ποιος ευθύνεται γι’ αυτήν την εικόνα το γνωρίζουν σίγουρα καλύτερα οι διοικούντες του συλλόγου και οφείλουν να πάρουν από τώρα τα απαραίτητα μέτρα προτού να είναι αργά.


Είναι κατάντια για τον Ηρακλή να παίζει εντός έδρας με τον Πανσερραικό και οι φιλοξενούμενοι να έχουν 60-65% κατοχή για ένα ολόκληρο ημίχρονο! Είναι κατάντια για τον Ηρακλή να συνεχίζεται και φέτος ο αγωνιστικός κατήφορος των τεσσάρων προηγούμενων ετών. Ο Ηρακληδέας δεν θα το αντέξει και φέτος αυτό το χάλι των τελευταίων ετών. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ «ΣΟΥΠΑ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΚΥΡΙΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ… ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ!


Υ.Γ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ …Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΑ!

από sakisira

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India