Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πρώτος ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη για τον δικέφαλο του βορρά με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα στα πλαίσια του Europa League για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.
Ο ΠΑΟΚ που ήταν πολύ σοβαρός και βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αμύνθηκε σωστά, πρόσεξε τα άκρα του, κατάφερε να βάλει το γκολ από στημένη φάση και να πάρει τη μεγάλη νίκη.
Τους Κροάτες τους περίμενα λίγο καλύτερους αλλά προφανώς επηρεασμένοι και απ’ την καυτή ατμόσφαιρα δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τον ΠΑΟΚ.
Το γκολ του Ιβιτς στο 56ο λεπτό... ανεβάζει τον ΠΑΟΚ στη πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ η Ντιναμό και η Βιγιαρεάλ ακολουθούν με 3 και Μπριζ στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.
Αυτή η νίκη ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πρέπει να υπάρξει αγωνιστική βελτίωση γιατί εκτός από την καλή αμυντική λειτουργία και σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις.
Όσο για τον Κοντρέρας χαλάλι η κόκκινη κάρτα στην Ξάνθη, σήμερα ήταν υπέροχος.
Τώρα μετράμε μέρες για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη…
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India