Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ελληνικό Europa league: 3η αγωνιστική

20:00 Άντερλεχτ - ΑΕΚ
Στο στάδιο Constant Van Den Stock οι "Μωβ" υποδέχονται την ΑΕΚ στο ματς χωρίς αύριο για αυτούς. Οι Βέλγοι δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά αφού οι ήττες κυριαρχούν στα τελευταία αποτελέσματά τους. Η Ένωση με άλλο αέρα, μετά το παιχνίδι με τον Άρη και την έλευση του νέου προπονητή, ταξιδεύει για το καλό αποτέλεσμα. Η Άντερλεχτ είναι κακή, τελευταία και χωρίς βαθμό στον όμιλο, αλλά κάποια στιγμή θα "ξυπνήσει" ενώ η ταλαντούχα ΑΕΚ παραμένει ερωτηματικό αναφορικά με την ποδοσφαιρική ταυτότητα της. Επιλέγω το Χ.

22:05 Βιγιαρεάλ - ΠΑΟΚ
Σαφώς ανώτεροι οι Ισπανοί. Είναι στη 2η θέση της Primera division ένα βαθμό πίσω από την Ρεαλ Μαδρίτης αν και παραχώρησαν ισοπαλία...
 στη "φονέα" γιγάντων Χέρκουλες. Στους ομίλους έχουν μείνει λίγο πίσω αλλά είναι ευκαιρία σήμερα να αποκαταστήσουν την τάξη. Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν είναι καλά. Υπηρεσιακός προπονητής, ανταρσίες παιχτών κτλ. Όμως είναι στην πρώτη θέση του ομίλου, καθώς στην Ευρώπη δείχνει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το ματς δεν ξεφεύγει από τον άσσο.

22:05 Άρης - Λεβερκούζεν
Το ματς εδώ θα έχει θέαμα όχι απαραίτητα αγωνιστικό. Το Βικελίδης είναι έδρα. Σίγουρα οι οπαδοί του Άρη θα ετοιμάσουν κάτι φαντασμαγορικό στις κερκίδες. Οι Γερμανοί είναι στην 3η θέση της bundensliga μάλιστα πρόσφατα κέρδισαν τη χλιαρή Βολσμπουργκ εκτός με 2-3 και πρωτοπόροι στον όμιλο. Είναι παραγωγική ομάδα με 18 γκολ στη Γερμανία αλλά δέχονται και πολλά, 14 στο σύνολο. Δεν δείχνει να "μασάει" από έδρες σύμφωνα με τις νίκες που έχει σημειώσει εκτός. Ο Άρης όμως βγάζει πάθος στα εντός ευρωπαϊκά ματς. Ο Κούπερ θα στήσει σωστά την ομάδα και οι παίχτες μετά το διασυρμό από την ΑΕΚ ψάχνουν την εξιλέωση. Επιλέγω το Χ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India