Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Champions league 3η αγωνιστική-1η πράξη

19:30 Σπάρτακ Μόσχας - Τσέλσι
Ξεκινάμε με το ματς του Αμπράμοβιτς. Δύσκολο και πολύωρο το ταξίδι στη παγωμένη Ρωσία. Οι Άγγλοι έρχονται από ισοπαλία και έχουν τραυματίες τους Ramires, Drogba, Lampard, Alex και Jose Bosingwa. Το στάδιο Luzhniki εξάλλου δεν τους πάει και πολύ αφού το 2008 έχασαν εκεί τον τελικό από την United. Μία "παγωμένη" ισοπαλία θα τους κρατήσει και τους δύο στην κορυφή. Ρισκάρω.


21:45 Άγιαξ - Οσέρ
Οι κομπάρσοι του ομίλου. Αν χάσουν οι Γάλλοι χαιρετάνε. Αν δεν κερδίσουν οι Ολλανδοί, ε...
χαιρετάνε και αυτοί. Ανοιχτό το ματς δηλαδή. Ο Αγιαξ μέσα στην έδρα του είναι δυνατός και το βλέπω άσσο και over το ματς. 

21:45 Άρσεναλ - Σαχτάρ Ντονέτσκ
Σε αυτό το ματς δίνεται ψηλά ο άσσος. Παγίδα? Ισως! Τις ομάδες τις ξέρουμε. Η Αρσεναλ στην έδρα της κάνει νίκες/over με τους πάντες, σκοράροντας συνολικά 9 γκολ, ενώ η Σαχτάρ είναι ικανή για όλα και ακόμη δεν έχει δεχτεί γκολ. Δεν ρισκάρω τιποτα εδώ είναι το ματς που παίζεται πιο πολύ.

21:45 Μαρσέιγ - Ζίλινα
Το ματς είναι χωρίς αύριο καθώς και οι δύο είναι στον πάτο. Άσσος στη Μαρσειγ διότι η Ζίλινα δεν φαντάζει η ομάδα που θα κάνει τη ζημιά με τα 7 γκολ που έχει δεχτεί. 

21:45 Μπάγερν Μονάχου - Κλούζ
Οι κυκλοθυμικοί Γερμανοί και οι καλοί Ρουμάνοι που ταξιδεύουν για το Χ. Αν η Μπάγερν παίξει, ο άσσος θα είναι μονοκούκι. 


21:45 Μπράγκα - Παρτιζάν
Νο bet. Οι Πορτογάλοι δεν πείθουν για τίποτα ενώ η ατάλαντη Παρτιζάν έχει καρδιά. Η ισοπαλία δεν κάνει καθώς αμφότεροι είναι στο μηδέν βαθμολογικά, αλλά και πάλι...  

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν
Αυτά τα ματς με αυτές τις μεγάλες ομάδες έχουν θέμα. Όλοι τον άσσο παίζουν, αλλά εδώ δεν είναι μάρκετινγκ. Δεν θα στοιχημάτιζα.  Προσωπικά... απλά θα το χάζευα! 


21:45 Ρόμα - Βασιλεία
Ωραίο ματς! Η Βασιλεία μου αρέσει και το Χ της είναι ένα σημείο που θα άξιζε στοιχηματικά αλλά η Ρόμα σοβάρεψε και νομίζω οτι θα νικήσει έστω και δύσκολα. 

Είναι η φάση που ξεκαθαρίζουν οι προκρίσεις και όλοι θα ρισκάρουν λίγο παραπάνω.

Betonia για βάλε δόλωμα....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India