Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Premier league: Ανάλυση τριών αγώνων

Κοιτάζοντας τα παιχνίδια του Αγγλικού πρωταθλήματος ξεχώρισα τρία παχνίδια της 9ης αγωνιστικής που θα γίνουν το Σάββατο και ίσως απασχολήσουν τους παίχτες του στοιχήματος.

17:00 Γουέστ Μπρομ. - Φούλαμ
Οι γηπεδούχοι μαζί με την Μπλάκπουλ αποτελούν τις εκπλήξεις της Premier league. Βρίσκονται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και η ψυχολογία τους μετά το 2-2 στο Ολντ Τράφορντ είναι ανεβασμένη. Να σας θυμίσω...
 οτι κέρδισαν εκτός την Άρσεναλ και αυτό δείχνει κάτι. Η Φούλαμ από την άλλη βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και έρχεται από ήττα εντός από την Τότεναμ. Οι πολλοί τραυματισμοί είναι τροχοπέδη στην επιθετική της ανάπτυξη.  Η προϊστορία γέρνει ελαφρώς προς το μέρος των γηπεδούχων και εμένα αυτό κάτι μου λέει.
  
17:00 Γουίγκαν Αθλέτικ - Μπόλτον
Το ματς είναι ντέρμπι. Γειτονάκια οι δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους 2 βαθμούς πάνω από τους γηπεδούχους. Η Μπόλτον έρχεται από μία σειρά καλών αποτελεσμάτων ένω η Γουίγκαν ενώ προηγήθηκε με 0-2 επί της Νιού Καστλ στο τέλος ισοφαρίστηκε.  Για την Μπόλτον ο Κλάζνιτς είναι τημωρημένος. Η προϊστορία και εδώ τα τελευταία χρόνια γέρνει με τον γηπεδούχο που είναι στα χέρια του ή καλύτερα στα πόδια του να την διατηρήσει.

17:00 Μπέρμιγχαμ - Μπλάκπουλ
Πιστεύω στον φιλοξενούμενο και περίμενα οτι θα έκανε την ζημιά στη Σίτι των εκατομυριών. Τα πράγματα εδώ όμως είναι λίγο διαφορετικά. Ο γηπεδούχος, αν και δεν σκοράρει εύκολα, θέλει την νίκη διακαώς ώστε να ανέβει λίγο βαθμολογικά. Μία αναμέτρηση στο πρόσφατο παρελθόν έληξε υπέρ της Μπλάκπουλ αλλά αύριο τα πράγμα μάλλον θα εξαρτηθούν από τον γηπεδούχο.

Κοινός παρονομαστής, ο παράγοντας έδρα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India