Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Super league: 7η αγωνιστική- 1η πράξη

Καλημέρα κύριες/οι,
η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε μία μία και να αναλύσουμε τα δεδομένα.  

17:15  Ατρόμητος - Ξάνθη
Ο Δώνης καίγεται για την νίκη. Μετά από 6 αγωνιστές έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αμφίβολοι και πιθανώς απόντες θα είναι ο Αναστασάκος και ο Βινιάλ, ο αριστερός μπακ. Το πρόβλημα του Ατρόμητου είναι... η άμυνα αφού με 9 γκολ παθητικό είναι η χειρότερη της λίγκας μαζί με αυτή των Σερρών. Οι Μπαλίνσκι και Σαμπού φαίνεται οτι δεν μπορούν να συνεργαστούν στην άμυνα. Στη Ξάνθη, ο Παράσχος έχει τους Στρμπα, Μπόατεγκ, Μάνταλο και Τζάκι εκτός. Η νίκη και για αυτούς είναι μονόδρομος αφού έχουν ένα βαθμό λιγότερο από τους αντιπάλους τους. Το ματς θα γείρει σε αυτόν που το θέλει πιο πολύ και ο γηπεδούχος νομίζω οτι έχει τον πρώτο λόγο.
 
19:30  Αστ. Τρίπολης - Ηρακλής
Αμφότεροι έχουν 9 βαθμούς. Ο Αστέρας, χωρίς απουσίες, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιτυχία στη Λάρισα. Η δουλειά του Βλάχου αποδίδει αλλά οι δηλώσεις οτι "ανεβήκαμε επίπεδο" από τους ποδοσφαιριστές του, είναι άστοχες. Ο Γηραιός από την άλλη, μετά την ψυχρολουσία της ισοπαλίας με γκολ στο τελευταίο λεπτό από τις Σέρρες, ταξιδεύει μόνο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Για τα νέα του Ηρακλή διαβάστε εδώ. Το παιχνίδι θα είναι δυνατό και ο φιλοξενούμενος θα κλειστεί εξού και η χαμηλή απόδοση στο Χ.
 
19:30  Ολυμπιακός Β.- Λάρισα
Ήρθαμε και στα καλά!!! Ντέρμπι παραδοσιακών αντιπάλων! Ο Τσίωλης έχει κάνει όλη την Ελλάδα να ασχολείται με τον ποδοσφαιρικό Βόλο. Αγωνιστικά θα παραταχθεί χωρίς απουσίες. Ο Παπακώστας έχει τους Μπλάζεκ, Ταλ, Μακίνουα και Ιγκλέσιας εκτός. Στη Λάρισα τα πράγμα δεν πηγαίνουν καλά και ένα άτυχο αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε αλλαγές. Το ματς θα έχει νεύρα και δύναμη. Οι βυσιννί θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί αλλά νομίζω οτι τις ευκαιρίες τους τις εξάντλησαν προ πολλού.  Ο πόλεμος ανακοινώσεων των δύο ΠΑΕ καλά κρατεί. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India