Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Δεν σε ακούω...πάρε το μηδέν.

Προπαρασκευή σήμερα και ο μάστορας πετάει τις τάπες στο κέδρινο βαρέλι μήπως και σκοτώσει την στιγμή. Κεσάτια βλέπεις βλάμη μου! Ποδοσφαιρικά λίγα πράγματα κινούνται, αλλά εμείς είμαστε να εδώ να τα σχολιάσουμε. Παιάνα μου, βλέπεις την εθνική να κάνει δύο νίκες, βλέπεις τον Φετφα να κάνει τι κοφτές τις τρίπλες, βλέπεις τον "επίστρατο" Καφέ να κάνει κάθετες μπαλιές, τον Σάλπι να βάζει γκολ (!) κάνεις τις συγκρίσεις σου ανάμεσα στον Φερνάντο και τον Όττο και λες...
 "πάμε καλά"!!!

Ακούω για αλλάγη εποχής στην εθνική, δίκαιος ο Πορτογάλος, επιτέλους παίζουμε μπάλα και τα συναφή. Ναι...ίσως...καλά αλλά ας ξεβάψουμε την γκόμενα, να τις βγάλουμε τα τακούνια, να την δούμε  και με τα εσώρουχα...να καταλάβουμε ρε μασίστα μου. Είναι νωρίς ακόμη. Τα δύο παιχνίδια ήταν εντός  με υποδεέστερο αντίπαλο και αντίπαλο που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για ελπίδες πρόκρισης. 

Πάντως ο Κατσού σαν το πουλέν του Σάντος είχε λόγω στην ομάδα και έτσι Κυργιάκος, Γκέκας, Σεϊταρίδης στράβωσαν. Πιο πολύ ο τερματοφύλακας Τζον Μπον Τζόρβας που έχασε την θέση βασικού. Φήμες λένε ότι αυτοί οι δύο έχουν θέμα από τον ΠΑΟ και την υποδοχή που έλαβε ο Κατσού από τον ωραίο Τζόρβα. Νίκες και ηρεμία αλλά στα δύσκολα σε θέλω αγέλαστο παλικάρι που δεν βγήκες να πεις τίποτα.

Κατά τ΄άλλα στην ΑΕΚ ο Σκόκο δεν υπογράφει γιατί ζητάει πιο πολλά. Ο Χιμένεθ τα πήρε για την διαρροή του συμβολαίου του στον τύπο και ο Ντούσαν πήρε των ομματιών του και πήγε στην Κύπρο να κοουτσάρει την Ομόνοια. Αδαμίδη... το χεις!

Στον Πανσερραϊκό, ο "Κοκό", μετά τη χείριστη εμφάνιση στο φιλικό με τον Μακεδονικό, μαζί με τον Πρόεδρο πήγαν την ομάδα στο Άγιο Όρος γιατί ξέμειναν από λύσεις. Σε σύστημα και ο Θεός σε ελεύθερο ρόλο! Τελικά ο Παντοδύναμος κολλάει παντού! Α να μην ξεχάσω, ο Θεοδωρίδης θα σκυλιάσει για να κερδίσει τον Ηρακλή. Είναι καμήλα αυτός και δεν ξεχνάει.

 ΥΓ: Έχω βάλει ένα quiz και ακόμα δεν είχα απάντηση. Μην καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο... οι γραμμές έχουν μπλοκάρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India