Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Για τη νίκη η Καβάλα με τον Εργοτέλη

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00 στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας, όπου η "Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά" θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη. Πρόκειται για δύο από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες παίζουν ανοικτό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και παράλληλα παίρνουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Καβάλας είναι...

στα ύψη, μετά από τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στον Εργοτέλη, οι άνθρωποι του οποίου δηλώνουν ότι θα ανέβουν στην Καβάλα για τη νίκη. Τα χέρια του Ντράγκαν Οκούκα έχουν λυθεί μετά από τις επιστροφές των τιμωρημένων Ντουγκλάο και Αλεξάντροβιτς και του τραυματία Πετκάκη. Μοναδική απουσία για την Καβάλα θα είναι ο τραυματίας Οικονόμου, η παρουσία όμως του Χρίγκοβιτς στα τελευταία παιχνίδια θα άφηνε το νεαρό αριστερό μπακ ούτως ή άλλως στον πάγκο. Η ενδεκάδα για την Καβάλα αναμένεται να είναι η εξής: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χρίγκοβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόζο, Αμπντούν, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς, Νταρσεβίλ.

 


Προσωπική εκτίμηση είναι ότι η Καβάλα θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει το μάτς, με το Χ για κάλυψη. Ο Εργοτέλης, όσο καλή ομάδα και να έχει, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να κάνει και δεύτερο συνεχόμενο διπλό.


Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Καβάλα έχει ήδη συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη και αν δεν χάσει την Κυριακή θα σημειώσει ρεκόρ σερί αήττητων αγώνων σε όλες τις παρουσίες της στην Α' Εθνική. Επίσης, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, έχει σκοράρει στους τρεις τελευταίους αγώνες (Ηρακλής, Πανιώνιος, Κέρκυρα) και αν σκοράρει ενάντια στον Εργοτέλη θα πετύχει ρεκόρ καριέρας σκοραρίσματος σε συνεχόμενες αγωνιστικές.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε Άγγελε τι 3-1 ήταν αυτό !!! Περιμένω το νέο post για λεπτομέρειες !!!!!! ;-)

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India