Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Με ελλείψεις αλλά και με φόρα η Καβάλα με την Κέρκυρα

Χωρίς τα τρία τέταρτα της άμυνάς της (Ντουγκλάο-τιμωρημένος, Οικονόμου-τραυματίας και Πετκάκης-τραυματίας), αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία και αέρα νικητή, θα ταξιδέψει η Καβάλα στην Πάτρα την Κυριακή για τον εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής με την τυπικά γηπεδούχο Κέρκυρα.

Η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που αποδεικνύουν...
 οι δύο συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα. Επιπλέον παρουσιάζει συνεχώς βελτιωμένο πρόσωπο, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε τους καινούργιους παίκτες (Αμπντούν, Καρντόζο, Νταρσεβίλ και Ογκμπέτσε) να μπουν στο κλίμα και αναπτυχθεί καλύτερη χημεία στην ομάδα.

Η εντεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ντράγκαν Οκούκα στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι: Γκαλίνοβιτς, Ντικρόκ, Χρίγκοβιτς, Θεοδωρέλης, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόζο, Αμπντούν, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς, Νταρσεβίλ. Η τακτική που θα ακολουθηθεί είναι πίεση στο χώρο του κέντρου με Ντιέ και Καρντόζο, σφικτή άμυνα με αλληλοκάλυψη και αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Ονουάτσι και Αμπντούν στους χώρους που αναμένεται να δημιουργηθούν.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων Κέρκυρας-Καβάλας στην έδρα της Κέρκυρας ευνοεί την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις μετρά μια νίκη και δυο ισοπαλίες (2001/2002 1-1, 2002/2003 1-3, 2008/2009 1-1). Προσωπική πρόβλεψη είναι ότι η Καβάλα δεν θα φύγει ηττημένη από το Παμπελοπονησιακό Στάδιο. Αν μάλιστα το μάτς πάει στο Χ μέχρι το '70, πολύ δύσκολα κάποια από τις δυο ομάδες θα ρισκάρει να ανοιχθεί. Είναι και οι δύο ψηλά στην βαθμολογία και ο ένας βαθμός δεν θα ήταν και άσχημος.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλώς όρισες Άγγελε… ;-)

charalampos είπε...

AOK Καβάλας = Άγγελος!!! wellcome!

charalampos είπε...

Συγχαρητήτρια Άγγελε. Το προγνωστικό σου πέρασε!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India