Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη SC Bastia vs Olympique Lyonnais (16/03/2013)


Stade Armand Cesari, 18.00, Κυνηγώντας την PSG
Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες η ομάδα του Garde ταξιδεύει στην σκληρή Κορσική για να αντιμετωπίσει την Bastia σε ένα γήπεδο όπου δοκιμάζεται από την βροχή εδώ και κάποιες μέρες και είναι σκεπασμένο! Το ερώτημα όμως είναι ένα! Αν όχι τώρα Lyon, τότε πότε; 
SC Bastia
Πληρώνοντας τις πολλές απουσίες της έχασε από την Bordeaux εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 αν και έδειξε πάθος και δύναμη. Το καλό είναι ότι επιστρέφουν οι Thauvin, Angoula, Marchal, Yatabare και ο Modeste (όλοι βασικοί) ενώ παραμένουν εκτός οι Rothen, Sable και Cahuzac! Το περίεργο με την Bastia είναι ότι στον πρώτο γύρο ήταν ομάδα του over ενώ στο δεύτερο έχει μετατραπεί με ομάδα του under! Ο ακραίος αμυντικός Cioni σχολίασε για αυτό το θέμα λέγοντας ότι «στην αρχή δεχόμασταν και σκοράραμε πολλά γκολ ενώ τώρα αμυνόμαστε πολύ καλύτερα. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε καλά και να σκοράρουμε ξανά. Πρέπει να βρούμε αυτή την ισορροπία»!

Olympique Lyonnais 
Παίζοντας σχετικά άσχημα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της από την Marseille και έδειξε να ξεμένει από ιδέες στο δημιουργικό κομμάτι! Κάνει κάποια κοιλιά  και αυτό την έφερε 4 βαθμούς μακρυά από την κορυφή. Όπως είναι φυσικό για την Lyon υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η ΝΙΚΗ! Αφενός για να ανεβεί η ψυχολογία της και αφετέρου να αυξήσει την πίεση στην PSG που αγωνίζεται αύριο στη Saint-Etienne! Ο Garde δείχνει να φοβάται το παιχνίδι και δήλωσε ότι «θα είναι δύσκολο απέναντι σε ένα εχθρικό κοινό και θα πρέπει να αμυνθούμε καλά πρώτα και στη συνέχεια να βρούμε μπροστά. Θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να μην χάσουμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας». Το καλό για τον Garde είναι ότι δεν έχει προβλήματα απουσιών με μόνο τους Revellier, Grenier και Lovren να είχαν μικροπροβλήματα μέσα στην εβδομάδα.

Πρόβλεψη : Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με την Lyon να μην έχει άλλα περιθώρια και την Bastia να αγωνίζεται για τους βαθμούς της παραμονής. Σκληρή έδρα το Armand Cesari αλλά η Lyon δεν θέλει να επαναλάβει το ματς στην Brest και θα είναι πιο προσεκτική! Θα πάω με ρίσκο στο διπλό απόδοσης 2.00 για να μην τελειώσει από τώρα η υπόθεση πρωτάθλημα.

Δείτε επίσης :
Ligue 1 29η αγωνιστική
Bundesliga 26η αγωνιστική
Serie A 29η αγωνιστική
Premier League 30η αγωνιστική
Primera Division 28η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India