Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Liverpool - Tottenham (Premier League - 10/3/2013)

Κυριακή 18.00 - Anfield

Τα "παιδιά" του Mourinho...
Brendan Rodgers και Andres Villas-Boas θα μονομαχήσουν στο Anfield με την νίκη να θεωρείται απαραίτητη και για τους δύο. Η Liverpool κυνηγάει την 5η θέση και την έξοδο στο επόμενο Europa League, ενώ η Tottenham, ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία αυτή τη στιγμή, θέλει να παγιωθεί στην 3η θέση. Κοινό χαρακτηριστικό τους: η φιλοσοφία της κυριαρχίας επί του αντιπάλου και φυσικά, το επιθετικό ποδόσφαιρο!

Οι Reds έρχονται από δύο επιβλητικές νίκες (Swansea, Wigan), αλλά η φετινή "πληγή" τους είναι τα ντέρμπι: μέχρι τώρα, δεν έχουν κερδίσει κανένα. Τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να φαίνονται χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του Rodgers, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Liverpool παραμένει μια soft ομάδα, χωρίς εναλλακτικές, όταν το ματς "στραβώσει" (εξαίρεση, το 2ο παιχνίδι με την Anzi). Στα θετικά, η επιστροφή του πολύτιμου Sturridge. Με την παρουσία του, ο Suarez απελευθερώνεται και οι επιθετική γραμμή της Liverpool αποκτά πλουραλισμό κινήσεων.

Οι Spurs δείχνουν ότι θα πετύχουν την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων ετών. Το αξίζουν, με την έως τώρα παρουσία τους, ενώ και στο Europa League συγκαταλέγονται στα φαβορί. Ο Villas-Boas έχει αποκαταστήσει το όνομά του, μετά τη θητεία του στην Chelsea, παίζοντας μάλιστα το ποδόσφαιρο που ήθελε να παίξει και στους Blues! Αν καταφέρει να τερματίζει από πάνω τους, θα μπορούμε να μιλάμε για μια γλυκιά εκδίκηση. Στα συν, ο "σεληνιασμένος" Gareth Bale: σκοράρει με κάθε τρόπο, είναι το hot όνομα του βρετανικού ποδοσφαίρου και δείχνει ακούραστος. Οι κινήσεις του στον άξονα, έχουν φανερώσει νέες πτυχές του ταλέντου του.

Όπως είπαμε και στο "πινακάκι"¨, το παιχνίδι δεν προσφέρεται για πρόβλεψη νικητή. Δύο ομάδες με πολύ καλές επιθετικές γραμμές, απέναντι σε άμυνες που γεννούν ερωτηματικά. Η μεν της Liverpool είναι ικανή να τα χαλάσει όλα σε μια στιγμή, η δε της Tottenham παίζει πολύ ψηλά, και δεν ξέρουμε πως θα στηθεί απέναντι στους τάχιστους Suarez, Sturridge. Επειδή και οι δύο θέλουν τη νίκη, προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ.

Πρόβλεψη: Goal-goal και Over 2.5

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India