Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη OGC Nice vs O Marseille (Derdy de la Cote d’ Azur)


Stade du Ray, 15.00, Μάχη για το Champions League
Ένα από τα λίγα derby της Γαλλίας είναι αυτό μεταξύ Nice και Marseille. Όπως είναι φυσικό το παιχνίδι είναι sold out και δεν θα ταξιδέψουν φιλοξενούμενοι αφού το Stade du Ray δεν είναι και από τα ασφαλέστερα στη χώρα. Και οι δύο παλέουν για μια θέση στον ήλιο βλ. Champions League και αναμένω μεγάλη μάχη.

OGC Nice
Η περίπτωση της Nice είναι μια δύσκολη περίπτωση. Και αυτό διότι δεν ξέρεις αν έχει πιάσει ταβάνι και θα αρχίσει να πέφτει ή θα ωριμάσει και θα χτυπήσει στα ίσια μια θέση στο επόμενο Champions League! Και για τις δύο περιπτώσεις υπάρχουν σημάδια αλλά δεν ξέρεις ποια θα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Από την μία την βλέπεις να χάνει από την Nancy με κάτω τα χέρια και παράλληλα μια θέση στην τριάδα και από την άλλη ανταπεξέρχεται σε δυσκολίες με τόση ωριμότητα που πολύ δύσκολα άλλες ομάδες θα ξεπερνούσαν. Ο Puel πάντως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι «η ομάδα μου έχει φιλοδοξίες αλλά είναι ακόμη ανώριμη για Ευρώπη αφού δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την σχετική πίεση»! Ναι αλλά τα λες αυτά βρε Puel μου εδώ και ένα μήνα και όλο κερδίζεις έχοντας και τόσο προβλήματα. Προβλήματα όμως που σιγά σιγά λιγοστεύουν αφού επιστρέφει ο τεράστιος Cvitanich αν και παραμένουν εκτός οι Pejcinovic, Traore, Eysseric, Puel!

Olympique de Marseille
Το πώς κρατιέται αυτή η ομάδα στην τρίτη θέση είναι να απορεί κανείς! Όλες οι νίκες που έχει κάνει ως τώρα είναι στο τελευταίο δευτερόλεπτο και εδώ και πολύ καιρό παίζει στο όριο. Κρατιέται σε αυτή τη θέση με νύχια και με δόντια και με ότι άλλο χρειαστεί. Δεν ξέρω τι να πώ για αυτή την ομάδα. Ίσως είναι η βαριά φανέλα, ίσως είναι ο Μαθιός ο Valbuena που την τραβά από το χέρι και κάνει το καλύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του, ίσως είναι το πάθος που βγάζουν όλοι οι παίχτες στο γήπεδο! Πάντως αγωνιστικό πλάνο δεν λές ότι έχει! Όπως δεν λες ότι έχει και πάγκο. Οι ίδιοι δώδεκα παίζουν σε όλα τα παιχνίδια! Πόσο να αντέξουν και αυτοί. Τέλος πάντων, εκτός έδρας δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα απ’ ότι εντός και τα παιχνίδια τους είναι στο 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία! Προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς δεν έχουν.

Πρόβλεψη : Η Nice έχει δείξει κάποια σταθερότητα παρά τα προβλήματα της ενώ η Marseille παίζει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά σε ντέρμπυ. Πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο παίζουν οι γηπεδούχοι αλλά πολύ βαριά φανέλα έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η μπίλια μου έκατσε στο Χ του 3.10!
Δείτε επίσης: 
Premier League – 31η αγωνιστική 
Primera Division – 29η αγωνιστική 
Serie A – 30η αγωνιστική 
Bundesliga - 27η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India