Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ανάλυση –Πρόβλεψη AC Ajaccio vs Toulouse FC


Stade Francois Coty, 21.00, Ένας άσσος που αξίζει
Επιστροφή στο τοπικά πρωταθλήματα μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και το τοπίο είναι πιο θολό από ποτέ. Ειδικά μετά την διακοπή ό,τι πρόβλεψη και να κάνεις εμπεριέχει και μεγάλο ρίσκο αφού δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες.
AC Ajaccio
Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκονται οι γηπεδούχοι που στην έδρα τους είναι συγκεντρωμένοι και παίρνουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Κορσική ανέκαθεν ήταν δύσκολο ταξίδι για όλες τις ομάδες της χώρας. Τρεις νίκες χρειάζεται για να παραμείνει και δεν είναι δύσκολο να τις πάρει. Μετρά κάποιες απουσίες αλλά δεν νομίζω να τις δημιουργήσουν προβλήματα. Το θηρίο Zubar και ο έμπειρος Chalme δίνουν άλλη ποιότητα στην άμυνα που με τον Ochoa κάτω από τα δοκάρια σε εξαιρετική κατάσταση δύσκολα δέχεται γκολ. Ο Lippini και ο Andre είναι τιμωρημένοι ενώ τραυματίες είναι οι Sammaritano και Diawara. Στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του γρήγορου και δυνατού Oliech που με τον Mutu κάνουν ένα δυνατό δίδυμο στην επίθεση.

Toulouse FC
Αυτή η ομάδα χρειάζεται πολύ κουβέντα. Αυτό που έχει δείξει ως τώρα στο δεύτερο γύρο είναι άοσμο, άχρωμο και άγευστο! Τα στατιστικά της στα έξι τελευταία είναι 1-4-1 όπου κέρδισε μόνο την Brest. Παίζει σταθερά το πιο ανιαρό ποδόσφαιρο που έχετε δει. Τα παιχνίδια της κυριολεκτικά δεν βλέπονται. Ο νεοαποκτηθείς τον χειμώνα Ben Basat σκοράρει με την εθνική του, το Ισραήλ, αλλά με την Toulouse κινείται στην αθλιότητα της ομάδας. Ο προπονητής του πάντως, Casanova, τον στήριξε. Φυσικά αν είναι να γίνει κάτι καλό θα το κάνει ο Ισραηλινός, άντε και ο Tabanou.  Αν συνεχίσει έτσι δεν είναι και απίθανο να κινδυνέψει στο τέλος. Φυσικά όλοι στην ομάδα αναμένουν το μέταλλο που έχει η ομάδα να μην δέχεται εύκολα γκολ και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν. Το καλό είναι ότι ο μόνος που θα λείπει θα είναι ο ακραίος αμυντικός MBengue!

Πρόβλεψη : Χωρίς πολλά πολλά ο άσσος στο 2.70 δεν είναι και ένα σημείο που το προσπερνάς εύκολα και ειδικά στην κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Μπορεί βέβαια να βγάλουν το μέταλλό τους αλλά ας το βγάλουν από το επόμενο να μην μας χαλάσουν και το σημείο.

Δείτε επίσης: 
Premier League – 31η αγωνιστική 
Primera Division – 29η αγωνιστική 
Serie A – 30η αγωνιστική 
Bundesliga - 27η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India