Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη AS Saint-Etienne vs PSG (17/03/2013)

Stade Geoffrey Guichard, 22.00, Εκτροχιασμός του τρένου;
Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τους επίδοξους πρωταθλητές του Παρισιού θα είναι το παιχνίδι τους με την Saint-Etienne! Οι πρωτευουσιάνοι αντιμετωπίζουν με διαφορά την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος εκτός έδρας που το 2013 παραμένει αήττητη! Θα εκτροχιάσει το πράσινο τρένο η PSG ή θα την πάρει η μπάλα και αυτή;
AS Saint-Etienne
Εκπληκτική χρονιά πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι που αν το πίστευαν περισσότερο θα ήταν πρώτοι και με διαφορά από τον δεύτερο. Βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα το 2013 έχοντας σαν στατιστικά 9-3-0! Ο Aubameyang κάνει πράματα και θάματα στην επίθεση με άξιο συμπαραστάτη τον αναγεννημένο Brandao. Εκτός από τον τραυματία Clement δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Galtier δήλωσε ότι «δεν είναι εύκολο να τρέχεις ένα τέτοιο σερί αλλά έχουμε αποφασισμένους παίχτες που έχουν τα πόδια τους στο έδαφος. Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή το σερί θα τελειώσει αλλά θα το απολαύσουμε όσο κρατήσει»! Ο αρχηγός Perrin με την σειρά του δήλωσε ότι «Δείχνουμε την ψυχική μας δύναμη από τον Γενάρη και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό». Την φετινή χρονιά η PSG δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει και νομίζω ότι ο Galtier θα παίξει έξυπνα περιμένοντας τα λάθη της άμυνας των πρωτοπόρων!
 
Paris Saint Germain
Αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη Lyon στους 4 βαθμούς και ότι και να γίνει στο παιχνίδι πάλι πρώτη θα είναι! Δεν βρίσκεται όμως σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία είτε παίζουν με την Valencia είτε παίζουν με την Nancy και την Sochaux! Μάλιστα κόντεψαν να χάσουν βαθμούς με την τελευταία Nancy στο Παρίσι όπου κέρδισαν έχοντας την τύχη με το μέρος τους. Ο Ancelotti απέδωσε την κακή αυτή κατάσταση στα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αν έχεις τέτοιο ρόστερ μάλλον αυτή η δικαιολογία είναι για τα σκουπίδια. Τέλος πάντων, το κακό είναι ότι η άμυνα τους δεν είναι πολύ σταθερή και δέχεται πολύ εύκολα γκολ στα τελευταία της παιχνίδια. Ίσως κάνει την καθιερωμένη της κοιλιά για να φορτσάρει μετά για το φίνις! Τα αστέρια της είναι αυτά που την κρατούν ζωντανή με κάποιες προσωπικές ενέργειες τους.

Πρόβλεψη : Το δύσκολο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο εγωισμός των αστεριών της PSG. Όλοι γνωρίζουν το τι μπορεί να κάνει η Saint-Etienne και ειδικά στις αντεπιθέσεις αλλά δεν γνωρίζουμε το πόσο έχει πληγωθεί ο εγωισμός των παιχτών της PSG! Αφήστε που αν χάσουν θα είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας, κάτι σχετικά απίθανο! Θεωρώ το παιχνίδι κομβικό για το πρωτάθλημα και νομίζω ότι η συγκέντρωση και η ποιότητα των παιχτών της θα φανεί και θα το πάρουν το παιχνίδι αν και η καρδιά μου θέλει να κερδίσουν οι γηπεδούχοι για να γίνει πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα. Η απόδοσή του διπλού είναι στο 2.40.


Δείτε επίσης :
Ligue 1 29η αγωνιστική
Bundesliga 26η αγωνιστική
Serie A 29η αγωνιστική
Premier League 30η αγωνιστική
Primera Division 28η αγωνιστική


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India