Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη SC Bastia vs AC Ajaccio (Derby Corse)



Τίτλος : Ένα νησί στο πόδι

Γήπεδο : Armand Cesari

Ώρα : 21.00




SC Bastia
Μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τιμωρίας η Bastia επέστρεψε στο γήπεδό της και δέχτηκε την ήττα από την Nice. O Hantz ανέφερε ότι "ακόμη δεν χωνέψαμε εκείνη την ήττα αλλά ελπίζω να αντιδράσουμε στο επερχόμενο ντέρμπυ, να μην δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε εμείς ένα". Η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα παιχνίδια τους ήταν και λίγο άτυχοι στην τελική προσπάθεια αφού σε κάθε παιχνίδι είχαν και από ένα δοκάρι. Περιττό να αναφέρω ότι ο Landreau έδωσε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και αν δεν ήταν αυτός τα γκολ θα ήταν πολλά.

AC Ajaccio
Με την Lille την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε το θετικό της σερί στο οποίο δεν έπαιξε και φοβερά. Η άνοδος του Mutu ο οποίος είναι και πάλι διαθέσιμος αλλά και η τρομερή φόρμα του Ochoa που έπιανε τα άπιαστα ήταν οι λόγοι αυτού του μικρού σερί. Φυσικά νιώθει καλύτερα μετά από αυτό και θα παρουσιαστεί στη Bastia πιο ήρεμη.

Στοιχεία Παιχνιδιού : Οφείλω να αναφέρω ότι το παιχνίδι είναι sold out και υπάρχει πολύ φανατισμός στις τάξεις των οπαδών των γηπεδούχων που δεν είναι και οι πιο ήρεμοι. Εκκλήσεις κάνει οι διοίκηση για να συγκρατηθούν. Επίσης στο παιχνίδι θα είναι και αρκετοί οπαδοί των φιλοξενουμένων. Εγώ θα πόνταρα στα επεισόδια πάντως!!!

Πρόβλεψη : Φυσικά πρόκειται για φοβερό παιχνίδι πάθους και σκληράδας με πρώτη μας επιλογή να είναι στο Χ στο 3.15 αλλά και ο άσσος στο 2.30 νομίζω ότι έχει τις ίδιες πιθανότητες.

ΥΓ : Δείτε εδώ το πινακάκι για αυτή την αγωνιστική.


Δείτε επίσης:
Premier League - 28η αγωνιστική
Primera Division- 26η αγωνιστική
Serie A - 27η αγωνιστική
Bundesliga - 24η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India