Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Tottenham - Arsenal (Premier League - 3/3/2013)

Κυριακή 18.00 - White Hart Lane

Για το τρίποντο, για το γόητρο, για το Champions League...
...και για ό,τι άλλο θέλετε! Tottenham εναντίον Arsenal, ντέρμπι Λονδίνου, με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Πέρυσι ο Wilshere δήλωνε ότι αν η Tottenham κατάφερνε να τους ξεπεράσει, θα έδινε 3000 λίρες σε φιλανθρωπίες. Οι Adebayor, Gallas, Campell που πέρασαν από τη μια πλευρά στην άλλη, άκουσαν τα μύρια όσα από τους οπαδούς της εκάστοτε, πρώην ομάδας τους... Εκεί, στο Βόρειο Λονδίνο, δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα υπόλοιπα derbies!

Στην Tottenham πιστεύουν ότι ήρθε η σειρά τους -να περάσουν και την Chelsea και την Arsenal. Διπλή χαρά, λοιπόν, αν τα καταφέρουν. Το περυσινό κάζο με την κατάκτηση της 4ης θέσης, αλλά μη συμμετοχής στο Champions League λόγω... Chelsea, δεν έχει ξεχαστεί. Ο Andres Villas-Boas (μεγάλη συμπάθεια) καθαρίζει τα στίγματα από το προφίλ του, τα οποία δημιουργήθηκαν με το πέρασμά του από την Chelsea. Οι Spurs είναι για την ώρα στην τρίτη θέση και με νίκη χτίζουν μια καλή απόσταση από την Arsenal. O Gareth Bale πρέπει να έχει κάνει συμφωνία με το διάβολο και οι εμφανίσεις του οδηγούν την Tottenham με ασφάλεια στην 3η θέση. Αν εξαιρέσουμε τις απουσίες των Defoe, Dempsey, κατεβαίνουν πλήρεις στο αυριανό παιχνίδι. Εντός έδρας έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα, ενώ είναι ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ, σχεδόν πάντα.

Η Arsenal βρίσκεται στην 5η θέση και αν μείνει εκτός Champions League θα είναι κάτι το ασυνήθιστο. Επιτακτική η νικη για τους Gunners, ειδικά όταν απέναντι είναι οι Spurs, που πάντα τους ξεπρνούσαν στο τέλος... Σκοράρουν σχεδόν σε κάθε ματς, αν και στα τελευταία παιχνίδια δν ξεπερνούν το ένα γκολ. Γενικά, δεν είναι ομάδα που μπορείς να προβλέψεις πώς θα της πάει το παιχνίδι. Αν κάτι μπορούμε να προσάψουμε σαν υπέρ των Gunners στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο "αέρας" που έχουν όταν συναντούν την Tottenham..

Θα στηρίξω τους γηπεδούχους, καθώς είναι πιο ομάδα, αποδίδουν καλύτερα στην παρούσα φάση και δείχνουν συνέπεια στα παιχνίδια τους. Αν και βασίζονται σε τεράστιο βαθμό στον Bale, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και μπορούν να τα καταφέρουν. Άλλωστε, αν θέλουν έξοδο στο Champions League, ένα ματς σαν αυτό απέναντι με την Arsenal επιβάλλεται να το κερδισουν. Να δούμε τι γνώμη θα έχει και ο Wenger...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε όλα τα προγνωστικά της 28ης αγωνιστικής της Premier League εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India