Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Everton - Manchester City (Premier League - 16/3/2013)

Σάββατο 14.45, Goodison Park - Σε οριακό σημείο

Η Everton βρέθηκε κάτω από τη Liverpool την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα, λόγω του παιχνιδιού κυπέλλου απέναντι στη Wigan. Μετά και τον αποκλεισμό από το FA Cup, η έξοδος στην Ευρώπη περνάει από την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολο... Από την άλλη, η Manchester City μόνο με συνεχόμενες νίκες ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τη στιγμή που θα χάσει κάποιο από τα ερχόμενα παιχνίδια, θα εξεναμιστούν και οι τελευταίες ελπίδες της... Σε οριακό σημείο και οι δυό τους, λοιπόν...

Οι Toffees βρίσκονται στην 7η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την 5η Arsenal και 7 πίσω από την 4η Chelsea. Η διαφορά δεν είναι απαγορευτική. Το πρόγραμμα, όμως, λέει: "Manchester City, Tottenham, Arsenal, Liverpool, Chelsea". Ακόμα και για την 5η θέση, θα χρειαστεί μια υπέρβαση. Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση: 2 νίκες σε 5 ματς και ένας αποκλεισμός από τη Wigan, το αποδεικνύουν. Το θετικό για την Everton είναι ότι παρουσιάζεται συνεπής στα ραντεβού με τις δυνατές ομάδες, ενώ o David Moyes έχει νικήσει τον Mancini περισσότερο από κάθε άλλο προπονητή στην Premier League. Σημαντική η απουσία του βασικού τερματοφύλακα, Howard, καθώς και του Hibbert.

O Roberto Mancini, αν και έχει ακούσει πολλά φέτος, χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης. Κυνηγάει -ακόμη- το πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Wembley. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση (4 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο), αν και αύριο θα παραταχθούν χωρίς τους Aguero, Tevez. ΚΑίγονται για τη νίκη, όχι τόσο για το πρωτάθλημα (αυτό χάνεται μέρα με τη μέρα), αλλά για την Tottenham: μόλις 5 βαθμούς πίσω βρίσκονται οι Spurs!

Η προϊστορία δείχνει ότι η Everton δε χάνει. Όμως, στην παρούσα φάση, χρειάζονται ένα μικρό ηλεκτροσοκ για να συνέρθουν. Πιστεύω ότι η φόρμα των φιλοξενούμενων θα κρίνει τελικά την αναμέτρηση υπέρ τους. Θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο, οπότε θεωρώ ότι αύριο θα φύγουν νικητές από το Liverpool.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India