Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Zaragoza - Granada (Primera Division 11/03/2013)

Zaragoza - Granada, Primera Division, 11/03/2013 21.30

Μονομαχία για άντρες

Σε παζλ για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί πλέον η υπόθεση παραμονής στην πρώτη κατηγορία μετά και την νίκη της Μαγιόρκα επί της Σεβίλης.  Σε ακόμα πιο δύσκολη έτσι πλέον θέση βρίσκονται και οι Zaragoza και Granada που αναμετρώνται σε έναν κρισιμότατο και για τις δύο ομάδες αγώνα.
 
Η Zaragoza έχοντας ξεκίνησει πολύ καλά την σεζόν είχε βρεθει μέχρι και την 8η θέση. Τα συνεχή όμως ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (9 αγώνες χωρίς νίκη με 3 ισοπαλίες και 6 ήττες) την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει ρίξει κατά πολύ τις επιθετικές της αποδόσεις έχοντας σκοράρει μόνο στα 3 από τα τελευταία 8 της παιχνίδια και δεν μπορεί έτσι να εξαργυρώσει την αρκετά καλή αμυντική της συμπεριφορά. Ο Manolo Jimenez πέτυχε ένα θαύμα πέρυσι διατηρώντας ένα πολύ φτωχό ρόστερ στην πρώτη κατηγορία και  με την φετινή πορεία δείχνει ότι μπορεί να το ξανακάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.  Αυτό καλείται να αποδείξει σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους,σε έναν μικρό τελικό με έπαθλο την παραμονή στην κατηγορία. Από αυτόν τον αγώνα θα απουσιάσουν ο βασικός χαφ Apono ,ο Zuculini ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία στο βασικό σχήμα του βασικού τερματοφύλακα Roberto.
 
 H Granada παλεύει όλη την χρονιά στις χαμηλότερες θέσεις της κατηγορίας.  Έδειξε προς στιγμήν να ανεβάζει τη ψυχολογία της μετά την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Άρη Lucas Alcaraz που πέτυχε δύο σημαντικότατες νίκες μετά την πρόσληψη του, εντός με την Ρεαλ Μαδρίτης και εκτός με την Λα Κορούνια, νίκες που είχαν δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του . Στους 3 τελευταίους όμως αγώνες έχει γνωρίσει 3 ήττες με το ίδιο σκορ (2-1)και έπειτα από κακές εμφανίσεις κι έτσι πλέον απέχει μόλις 2 βαθμούς από την 18η Μαγιόρκα. Απέναντι στην Zaragoza θα διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς  με το σημαντικό μειονέκτημα ότι σκοράρει πολύ δύσκολα εκτός έδρας ενώ η Zaragoza έχει δείξει ότι αμύνεται σωστά απέναντι σε ισαξιες της ομάδες.

Πρόβλεψη: Παιχνίδι που η ήττα θα στοιχίσει πολύ στον χαμένο είναι το σημερινό. H Zaragoza είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Granada του Alcaraz και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη παρά την απουσία του σημαντικότατου Apono. Θα επιλέξω να στηρίξω την ομάδα του Manolo Jimenez η οποία ξέρει τον τρόπο να κερδίσει να παιχνίδι και είναι πολύ πιθανό να το κάνει. 1 σε απόδοση 2.05

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India