Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Aston Villa - Liverpool (Premier League - 31/3/2013)


Κυριακή 15.30, Villa Park - Ζητώντας την ανάσταση..
Ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, Aston Villa και Liverpool ψάχνουν να αναστηθούν και να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι των στόχων τους. Η πρώτη, βλέπει πλέον τον υποβιβασμό κατάματα, ενώ η δεύτερη συνεχίζει τον ανηφορικό δρόμο προς την ευρωπαϊκή έξοδο.

Μετά τη χθεσινή νίκη της Wigan, η Aston Villa ισοβαθμεί με τους Latics στη 17η θέση, με μειονέκτημα στην ισοβαθμία. Άρα, μπήκε στη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει βαθμούς απεγνωσμένα... Αν και κέρδισε 1-3 τη Liverpool στο πρώτο παιχνίδι, το σημερινό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Θα αναγκαστεί να κυνηγήσει το γκολ, οπότε θα προσπαθήσει να ανοίξει το παιχνίδι. Η Liverpool, όμως, έχει δείξει ότι οι μεταγραφές των Sturridge, Coutinho την έχουν βελτιώσει αισθητά στο να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους των αντιπάλων και λογικά σήμερα θα βρουν αρκετούς... Στα θετικά: ο Paul Lambert δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Brendan Rodgers. Επιστρέφει ο Delph, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Bent.

H Liverpool έκανε "στάση" στο Southampton και ο δρόμος για την Ευρώπη δυσκολεύει... Βρίσκονται στην 7η θέση με 45 βαθμούς, όμως η 5η Arsenal έχει 8 βαθμούς περισσότερους. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, οπότε θεωρώ ότι σήμερα θα κυνηγήσουν τη νίκη με πλήρες οπλοστάσιο. Αν δεν κερδίσουν, όλα τελειώνουν σήμερα και η συνέχεια του πρωταθλήματος αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Παρά τις δηλώσεις Rodgers, πριν λίγο καιρό, ότι η 4η θέση είναι εφικτή, ο μόνος ρεαλιστικός στόχος φαίνεται να η 6η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή η Everton.

Πιστεύω ότι η Liverpool δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Όσο της επιτρέπουν τα μαθηματικά να ελπίζει, θεωρώ ότι θα κυνηγάει το στόχο της. Η Aston Villa δεν είναι Southampton και σίγουρα δεν έχει το "μέταλλο" της Wigan. To πρόγραμμα των Reds είναι βατό, αλλά σήμερα η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Όσο κι αν φαίνεται ότι η Aston Villa έχει μεγαλύτερο κίνητρο, η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι σημαντική και μια σοβαρή Liverpool δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India