Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Wigan - Norwich (Premier League - 30/3/2013)

Σάββατο 17.00, DW Stadium - Και η μάχη συνεχίζεται...
Όπως έχουμε ξαναπεί, η Wigan είναι μια "Die hard" ομάδα. Στο τέλος, καταφέρνει να ανατρέπει τα δεδομένα και να πηγαίνει κόντρα στις -λογικές-προβλέψεις. Η Norwich, δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την υπόθεση "υποβιβασμός", αλλά η συνέχεια του προγράμματος είναι ευνοϊκή γι'αυτήν.

Οι Latics του Roberto Martinez, μετά από  2 σημαντικότατες νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια, βρίσκονται στη 18η θέση, 3 βαθμούς πίσω από την Aston Villa, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο! Σκεφτείτε που βρίσκονταν 1 μήνα πριν... Και το καλύτερο: τρέχουν να "σωθούν" στο πρωτάθλημα, κι όμως βρίσκονται στα ημιτελικά του FA Cup! O αμυντικός Alcaraz χαρακτήρισε αλλοπρόσαλλη τη φετινή Wigan, αλλά δήλωσε πώς προτεραιότητά τους είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα. Θυμίζουν λίγο τη Birmingham πριν λίγα χρόνια, η οποία κατέκτησε το FA Cup και υποβιβάστηκε. Για τη Wigan δε χωράνε τακτικές αναλύσεις: ο Martinez χαρακτήρισε όλα τα παιχνίδια τελικούς, και με βάση το πρόγραμμά τους, το σημερινό παιχνίδι με τη Norwich και το ερχόμενο με την QPR είναι must-win. Στα συν: επιστρέφει ο Alcaraz μετά από πολύμηνη απουσία.

Για τη Norwich, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, όμως το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς. Βρίσκονται στη 12η θέση, 7 βαθμούς πάνω από τη Wigan. Με τόσες ομάδες ανάμεσά τους, είναι δύσκολο να νικούν όλες και οι Canaries να χάνουν, οπότε θα θεωρήσω έκπληξη πιθανό υποβιβασμό τους. Έχοντας κατά νου το πρόγραμμά τους (παιχνίδια εντός με Reading, Aston Villa, West Brom), θεωρώ ότι θα πάρουν τους απαιτούμενους βαθμούς για τη σωτηρία. Ο Hughton έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά ο προβληματισμός υπάρχει περισσότερο για τη θέση του τερματοφύλακα: με τραυματία τον Ruddy και τιμωρημένο τον Bunn, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο τρίτος τερματοφύλακας Camp.

Η Wigan πάει για τον "1", ενώ η Norwich για το "Χ2". Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα προτιμώ αυτόν που θέλει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η Wigan βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, και καίγεται για το τρίποντο. Αντίθετα, η Norwich ακόμη και να χάσει, ψάχνει δύο νίκες, στα επόμενα παιχνίδια για να σώσει την παρτίδα. Με ισοπαλία, σχεδόν το πετυχαίνει από σήμερα, αλλά θα την πετύχει;

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε όλες τις προβλέψεις της 31ης αγωνιστικής της Premier League.

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India