Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη LOSC Lille vs Girondins de Bordeaux


Κυριακή 22.00, Grand Stade Lille Metropole

Συνέχεια στο σερί;
Κομβικό το παιχνίδι και για τους δύο! Θετικό είναι το σερί για τους γηπεδούχους με τρεις συνεχόμενες νίκες, αρνητικό με τρεις ήττες για τους φιλοξενούμενους! Θα σπάσει το σερί ή θα συνεχιστεί;

LOSC Lille Metropole
Πρώτη φορά φέτος κοιτά το μέλλον με τόση αισιοδοξία παρά τον αποκλεισμό από το κύπελλο μεσοβδόμαδα από τη Saint-Etienne! Ίσως τώρα να επικεντρωθεί με μεγαλύτερη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα. Ο Garcia δήλωσε «το μόνο που μας μένει τώρα είναι να διεκδηκήσουμε την θέση από το πρωτάθλημα»! Σε τρελή φόρμα βρίσκεται ο Payet όπου κάνει όργια και η εμφάνιση της ομάδας εξαρτάται από τις ορέξεις του. Σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της ομάδας έπαιξε και η τοποθέτηση του Kalou στην κορυφή της επίθεσης. Επιστρέφει στη θέση του ο πλάγιος μπακ και ελπιδοφόρος παίχτης Digne!


Girondins de Bordeaux
Απογοητευτική με τις μικρές ομάδες αλλά πολύ ανταγωνιστική με τις καλές! Τρέχει όπως είπαμε ένα άσχημο σερί με τρεις συνεχόμενες ήττες με την τελευταία να είναι από την Sochaux με 0-2! Ο Gillot δήλωσε «Είμαστε καλύτεροι όταν φοβόμαστε τους αντιπάλους μας. Προς το παρόν θα πρέπει να ξεχάσουμε την τέταρτη θέση». Η γνώμη η δική μου είναι πως με το που αποκλειστεί από την Ευρώπη θα αρχίζει να ανεβαίνει όπως έκανε πέρσυ. Πάντως δείχνει να είναι κουρασμένη και οι παίχτες φαίνεται να έχουν φτάσει στα όριά τους με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Την Πέμπτη παίζει με την Benfica! Πολλές απουσίες και μάλιστα βασικών παιχτών όπως NGuemo, Mariano, Henrique και αμφίβολοι είναι οι Sane και Saivet!

Πρόβλεψη : Φυσικά τον πρώτο λόγο τον έχει ο άσσος αλλά όποτε πόνταρα την Lille μου την έσκαγε και με έστελνε στον κουβά. Ειδικά όταν απέναντι έχει την Bordeaux που ναι μεν είναι σε άσχημη κατάσταση αλλά είναι η ίδια η Bordeaux που πήρε ισοπαλία στο Παρίσι και κέρδισε την Lyon στο Gerland. Οπότε θα το καλύψω και με Χ!

ΥΓ : Δείτε το πινακάκι με τα υπόλοιπα παιχνίδια εδώ.

Δείτε επίσης :
Premier League- 28η αγωνιστική
PrimeraDivision - 26η αγωνιστική
Serie A – 27η αγωνιστική
Bundesliga – 24η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India