Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πρόβλεψη Espanyol - Valladolid ( Primera Division 03/03/2013)

Espanyol - Valladolid, Primera Division, 03/03/2013 18.00

Εύκολο ή με παγίδες το παιχνίδι για την Espanyol του Aguirre;
Οι πορείες των δυο ομάδων έως τώρα έχουν καταστήσει το παιχνίδι φαινομενικά αδιάφορο. Η Espanyol  ξεκίνησε τραγικά το πρωτάθλημα αλλά με την πρόσληψη Aguirre έχει αλλάξει εντελώς πρόσωπο τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής. Με αυτόν στον πάγκο της έχει ηττηθεί μόνο εκτός από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ έχει βελτιώσει κατά πολύ και την αμυντική της συμπεριφορά. Από την τελευταία θέση που βρισκόταν μέχρι και την 14η αγωνιστική έχει βρεθεί πλέον στην 13η και 8 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Με πίστη στο σωστό αγωνιστικό και τακτικό πλάνο του Aguirre θέλει να μαζέψει περισσότερους βαθμούς που θα επιβεβαιώσουν  περαιτέρω την ανοδική της πορεία και αυτό θα προσπαθήσει και στον σημερινό αγώνα, στερούμενη όμως τις υπηρεσίες του βασικού επιθετικού Stuani.
Η Valladolid από την άλλη έχει σταθεροποιηθεί σε μία θέση κοντά στην μέση της βαθμολογίας. Ξεκίνησε την σεζόν στοχεύοντας στην αποφυγή του υποβιβασμού και δείχνει ότι τον έχει πετύχει ήδη. Παρέμενε μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις αλλά ήταν δεδομένο ότι λόγω έλλειψης ποιότητας δύσκολα θα διατηρούνταν εκεί. Εκτός έδρας παρουσιάζει σχετικά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τηρούμενων των αναλογιών, με 4 νίκες σε 12 παιχνίδια και αυτό θέλει να το διατηρήσει σε μία δύσκολη έδρα. Θα στερηθεί βέβαια τις υπηρεσίες των τραυματιών Ebert,Perez και Valiente .

Πρόβλεψη:  Η καλή Espanyol έχει τον πρώτο λόγο στη  έδρα της.  Θεωρώ όμως σοβαρή την πιθανότητα να υπάρχει εφησυχασμός στις τάξεις της λόγω βεβαιότητας ότι έχουν πετύχει τον στόχο τους.  Παρά τις απουσίες τους οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν βαθμο στην Βαρκελώνη. Γι’αυτό θα επιλέξω το Χ που προσφέρεται σε καλύτερη απόδοση από τον χαμηλό 1.

Edit:τελικό σκορ 0-0

Εδώ μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις του blog για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής στην Ισπανία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India