Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ανάλυση- Πρόβλεψη AS Saint-Etienne vs OGC Nice


Τίτλος : Για μια θέση στο όνειρο

Γήπεδο : Geoffroy Guichard

Ώρα : 21.00



AS Saint-Etienne
Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Galtier η οποία κάνει την καλύτερή της χρονιά μετά από χρόνια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Προκρίθηκε και στα προημιτελικά του κυπέλλου σε βάρος της Lille και πάλι. Η επίθεσή της είναι φωτιά με τους Aubameyang και Brandao να διατηρούν την φόρμα τους και να σκοράρουν ακατάπαυστα. Ίσως αργότερα βέβαια να σκεφτούμε και μια μικρή κάμψη αφού ο ρυθμός της είναι απίστευτος! Όχι όμως τώρα. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μάλλον πολύ δύσκολα θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να τους αντιμετωπίσουν.

OGC Nice
Ένα βαθμό πιο πάνω βρίσκεται από την σημερινή αντίπαλό τους. Κάνει άλματα προόδου την φετινή περίοδο με τον Puel να την έχει μεταμορφώσει από τέρας σε πεντάμορφη. Τρομερό κέντρο με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας με την τριάδα πίσω από τον επιθετικό να κάνει όργια. Όμως στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε σημάδια κάμψης κάτι που πρέπει να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά. Εδώ και καιρό και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Cvitanich περιμένω την Nice να ξεφουσκώσει. Δεν ξέρω αν τα σημάδια που είδα θα αποδειχτούν αρκετά, αλλά είναι μια ένδειξη. Δεν έχει πολύ μεγάλο βάθος στον πάγκο και σε συνδυασμό με το νεανικό και άπειρο ρόστερ, κρίνω ότι δεν θα αντέξει ως το τέλος σε αυτό το ρυθμό. Έχει πολλές απουσίες με βασικότερη αυτή του Cvitanich αλλά και αυτές των Abriel, Traore και Pied μπορούν να θεωρηθούν σημαντικές. Ο Puel δήλωσε ότι «αν χρειαστεί να καινοτομήσουμε, θα το κάνουμε ξανά». Μένει να δούμε τι θα κατεβάσει το κεφάλι του Puel πάλι.

Πρόβλεψη :  Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και παίζοντας στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο. Τα σημάδια κάμψης της Nice με οδηγούν στο να επιλέξω τον άσσο που γενικά τον θεωρώ χαμηλό στο 1.80. Θα μπορούσαμε όμως να κυνηγήσουμε και το over στο 2.10.

ΥΓ : Δείτε εδώ το πινακάκι για αυτή την αγωνιστική.


Δείτε επίσης:
Premier League - 28η αγωνιστική
Primera Division- 26η αγωνιστική
Serie A - 27η αγωνιστική
Bundesliga -24η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India