Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Καφές με την betonia stoiximatos.

Bojorno,
έλα έλα... κάνε ένα καφεδάκι στα γρήγορα να τα πούμε.

 Για το ΑΕΚ-ΠΑΟ τι να πούμε? Να πούμε πάλι οτι πρέπει να φύγει ο Νιόπλιας για το δικό του καλό? Η ΑΕΚ δείχνει φιλότιμη και μαγκιώρα.

ΟΣΦΠ-Άρης. Εδώ στο 35΄ είχαμε 10-0 σε τελικές! Ταλαντούχος ο Θρύλος αλλά λίγο τσαπατσούλης. Μετά το 70΄ ο Άρης πήρε τον αέρα διότι έχει φυσική κατάσταση! Επίθεση δεν έχει. Καλά, αμυντικό δίδυμο Κουλοχέρη-Οριόλ??? Ο Ολυμπιακός δίκαια τελικά δεν πλήρωσε την φλυαρία του!

ΠΑΟΚ...Χάβος....4-4-2...no Garcia...3 γκολ...
και η μπαταρίες τελειώνουν στο 70΄. O Πανιώνιος στο τέλος πίεσε αλλά δεν έφτανε. 

Η Καβάλα δείχνει οτι μπορεί (διάβασε εδώ). Ο Εργοτέλης μπλόκαρε.

Η Κέρκυρα είπαμε...μπορεί στα εκτός καλύτερα από τον καθένα. Οι Σέρρες κουνάνε μαντίλι. Ο "Κοκό" περιμένει τηλέφωνο λήξης συνεργασίας.

Η Τρίπολη ξεκαβάλησε, αφού ο Ηρακλής πήρε τον βαθμό, και έμαθε πως οι νίκες και η αμετροέπεια δεν συνάδουν. Για Ηρακλή διάβασε εδώ.

Ισοπαλία στο τεταμένο Βόλος-Λάρισα. Έχασε την ευκαιρία ο Τσιώλης, παράταση στον Παπακώστα. Ρε αυτή η ΑΕΛ χάνει τα εύκολα και βρίσκει τα δύσκολα!

Γάλα φαντάζομαι οτι έβαλες στον καφέ? :-) 

Αντε τσάγια!!!  
     

1 σχόλια:

sakisira είπε...

αμετροέπεια τι σημαίνει ρε φίλε χαράλαμπε? χαλάρωσε ρε αγορίνα λίγο το πλούσιο λεξιλόγιο σου! ποδοσφαιρόφιλοι και τζογαδόροι σε διαβάζουν... όχι γλωσσολόγοι και διδάκτορες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India