Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 9 Μαρτίου

Η ημέρας της γυναίκας χτες δεν μας πήγε καλά. Ήμασταν και λίγο άτυχοι με τα αποτελέσματα και δεν μας βγήκε. Συνεχίζουμε όμως με τρία παιχνίδια σήμερα από τρία πρωταθλήματα και ελπίζουμε σε καλύτερη απόδοση.

Επιλογή ημέρας είναι το Bordeaux vs Lyon. ποιος είδε τον Gillot μετά την ήττα από τη Sochaux και δεν το φοβήθηκε. Μαζί του και ο πρόεδρος χλεύασε τους παίχτες. Ίσως να έκαναν το χειρότερο παιχνίδι τους για φέτος. Εκτιμούμε ότι θα μπουν με το μαχαίρι στο στόμα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Το έχουν ξανακάνει. Απέναντί τους είναι η Lyon που είναι αρκετά κουρασμένη μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια από την αρχή του 2014. Αμφίβολος είναι και ο σημαντικός Grenier με τα στημένα του και τις ασίστ του. Πιστεύουμε ότι το Physical Game των γηπεδούχων θα επικρατήσει.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Bordeaux - Lyon 1 2.40 1-2

Στην δυάδα μας το πρώτο παιχνίδι είναι το Almeria – Sevilla.  Οι γηπεδούχοι πέραν της τελευταίας ήττας από την Barcelona και στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τη Malaga δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0. Σήμερα φιλοξενούν ανώτερη ομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ώστε ν’ αποφύγουν την ήττα. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν βρει κάποιες λύσεις στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχουν δεχθεί γκολ. Οι πιθανότητες νίκης τους είναι πολλές, αρκεί να μην υποτιμήσουν τον αγώνα.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Napoli vs Roma. H Napoli τα πάει εξαιρετικά με τους μεγάλους και τα κάνει μούσκεμα με τους μικρούς. Μπορούμε να τους εμπιστευτούμε σε ένα παιχνίδι που μας έχει δώσει ένα εύκολο 3-0 για το κύπελλο. Η Roma δείχνει να κάνει την κοιλιά της. Κακή τόσο με Inter, Lazio στην Ρώμη όσο και στην Μπολόνια. Επίσης το μαξιλαράκι ασφαλείας που έχει της δίνει την δυνατότητα να χάσει και βαθμούς.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Almeria - Sevilla 2 2.10 1-3
Serie A Napoli - Roma 1 2.20 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.62 WIN

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India