Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 1 Μαρτίου

Καλό μήνα σε όλους! Αφήνουμε πίσω το βαρύ στοιχηματικό Χειμώνα και ελπίζουμε η Άνοιξη να μας φέρει χαρές, αρχής γενομένης από σήμερα! 


Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Toulouse. Μπορεί εντός έδρας να δυσκολεύεται, αλλά εκτός είναι άλλη ομάδα η Toulouse. Ίσως, επειδή ανοίγονται περισσότεροι οι αντίπαλοί της. Η Nice είναι εκτός ρυθμού και αγωνιστικά πολύ κακή εδώ και πολύ καιρό. Δυσκολεύεται να σκοράρει, αφού το βαρύ πυροβολικό Cvitanich έχει "σιγήσει". Επιπλέον τιμωρημένος είναι και ο έμπειρος τερματοφύλακας Ospina, που έδινε κάποια ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Nice - Toulouse 2 3.10 0-2

Στη δυάδα μας, πρώτη επιλογή είναι η επικράτηση της Rennes απέναντι στη Guingamp. Η Rennes βρίσκει ρυθμό, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό. Οι νέες προσθήκες τη βοηθούν και παίζει πιο σχεδιασμένα από ποτέ. Η Guingamp άξιζε την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δυσκολεύεται εκτός έδρας. Δεν παίζει άσχημα και τα άσχημα αποτελέσματα είναι λόγω τύχης. Η Rennes, όμως, θεωρούμε ότι έχει πιο έμπειρους παίχτες και έχει προβάδισμα για την δεύτερη νίκη της σε ντέρμπι Βρετάνης.
Δεύτερη επιλογή είναι η ισοπαλία μεταξύ των Hull και NewcastleΗ Hull δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και "καίγεται" για τρίποντα, για να μην μπει σε μπελάδες. Η μεταγραφική περίοδος τη βρήκε ενισχυμένη και η παρουσία των Long, Jelavic στην επίθεση, ήδη έχει έχει αρχίσει να αποδίδει. Η Newcastle είναι τυπικά αδιάφορη, αλλά δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα έτσι απλά. Μπορεί να μη βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από τη Hull. Η ανάγκη της Hull για γκολ, θα δώσει χώρο στους Magpies να χτυπήσουν σε αντεπιθέσεις. Οι τραυματισμοί είναι αρκετοί και για τους δύο. Περιμένουμε να μοιραστούν οι βαθμοί.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
League 1 Rennes - Guingamp 1 1.95 0-2
Premier League Hull City - Newcastle X 3.10 1-4
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.045 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India