Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Παρασκευή 21 Μαρτίου

Μετά από μία συνολικά θετική εβδομάδα συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή με επιλογές από την β Γαλλίας που μας προσφέρει το κύριο πιάτο της κάθε Παρασκευή. Παρά τις μικρές διαφορές που έχουν οι ομάδες, έχουμε δει τα χαρακτηριστικά τους και βασιζόμαστε σε αυτά.

Επιλογή ημέρας είναι το Arles Avignon vs Istres. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπυ αλλά μην φανταστείτε και μια σοβαρή έδρα αφού περισσότερα πράγματα ενώνουν τις ομάδες παρά τις χωρίζουν. Εμείς στηριζόμαστε στην πολύ καλή παρουσία της Arles στο γήπεδό της. Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα σε αντίθεση με την Istres που είναι πιο αλέγκρα. Δίνουμε ελπίδες στους γηπεδούχους.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Arles Avignon - Istres  1 2.05 2-2

Στην δυάδα μας τώρα. Πρώτο παιχνίδι το Creteil vs Auxerre. Εδώ στηριζόμαστε στην έδρα και στη φόρμα των δύο ομάδων. Σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος που σχεδόν σκοράρει δύο γκολ τουλάχιστον αλλά η αφέλειά της στην άμυνα της στέρησε πολλούς βαθμούς. Η Auxerre δεν έχει ακόμη νίκη εκτός έδρας και αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα. Πιστεύουμε στο ένα γκολ παραπάνω των γηπεδούχων.
Δεύτερο παιχνίδι το Chamois Niortes vs Angers. Σε αυτό το παιχνίδι στηριζόμαστε στην κακή κατάσταση των φιλοξενούμενων. Κάπου η ομάδα έχει σκάσει από τα πολλά παιχνίδια και δεν έχει πλάνο στο παιχνίδι της. Τραγική εμφάνιση και ήττα μεσοβδόμαδα με την Brest και ακόμα πιο τραγική με την Creteil που ισοφάρισε λόγω των παιδικών λαθών των τελευταίων. Η Niort είναι σοβαρή ομάδα και δείχνει να έχει ξεπεράσει την μικρή της κοιλιά.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Creteil - Auxerre 1 1.95 0-2
Ligue 2 Niort - Angers 1 1.90 2-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.705 Lose


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India