Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 30 Μαρτίου

Ο αρχηγός της Toulouse, Zebina,  έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και εμείς την δυάδα μας και τα λεφτά μας. Όμως αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Σήμερα έχουμε διαλέξει πάλι τρεις επιλογές.

Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία στο ντέρμπι Napoli vs Juventus. Δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τις δύο ομάδες οι βαθμοί αλλά το γόητρο περισσότερο. Πάνω κάτω έχουν συμβιβαστεί με τις θέσεις τους. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχεις και πολλά να πεις. και οι δύο θα πάνε να κερδίσουν. Οι μεν φιλοξενούμενοι για να δείξουν ότι είναι το αφεντικό στην χώρα και οι δε γηπεδούχοι να αμφισβητήσουν αυτή την υπεροχή. Πιστεύουμε ότι θα συμβιβαστούν στο τέλος με την ισοπαλία.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Napoli - Juventus  X 3.30 2-0

Στην δυάδα μας ξεκινάμε με το Rennes vs Bastia. Οι γηπεδούχοι από τότε που βρέθηκαν μια ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού δείχνουν να σοβαρεύουν, όσο κι αν είναι αδόκιμο να το πούμε αυτό για την Rennes. Δεν έχουν σωθεί ακόμα και για να μην κινδυνέψουν αυτή είναι η ευκαιρία τους απέναντι στην πάντα κακή εκτός έδρας Bastia. Επίσης οι γηπεδούχοι έχουν και αυξημένη ψυχολογία λόγω τις πρόκρισης στο κύπελλο.
Το άλλο παιχνίδι είναι το Fulham - Everton. Τα περιθώρια στενεύουν για τη Fulham. Αν και, βάση προγράμματος, διατηρεί ελπίδες παραμονής, εντούτοις δε δείχνει ικανή να τα καταφέρει. Η Everton είναι ανώτερη και κυνηγάει την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται η Arsenal. Την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται μαζί, οπότε η νίκη κρίνεται επιτακτική. Και οι δύο ομάδες έχουν τραυματίες, αλλά αυτοί της Fulham είναι σημαντικότεροι. H Everton εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλή, ωστόσο θα πάμε με την ποιότητά τους και θα διαλέξουμε το διπλό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Rennes - Bastia 1 1.85 3-0
Premier League Fulham - Everton  2 1.75 1-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.24 WIN



3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Συμφωνώ με όλα, ειδικά με την Ρέν. Θα προσέθετα και τον άσσο της Λάτσιο.

Unknown είπε...

Είναι πολύ σημαντικό για μας να συμφωνεί σε όλα ο Κάνθαρος...

KANTHAR0S είπε...

Υπερβολές!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India