Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Τετάρτη 26 Μαρτίου

Η Everton απέδειξε ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Newcastle την φετινή περίοδο και συνδυασμό με την έλλειψη κινήτρου σκόραρε τρία γκολ και μας γέμισε την τσέπη. Αλλάζουμε πρωτάθλημα σήμερα και κατεβαίνουμε στο ιταλικό και το γερμανικό.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Fiorentina στην έδρα της επί της Milan. Τεράστια η νίκη των γηπεδούχων επί της Napoli την προηγούμενη αγωνιστική που μείωσε την απόσταση από την τελευταία που είναι και ο στόχος της. Σιγά σιγά επιστρέφει και ο killer Gomez που της δίνει το εύκολο γκολ. Για την Milan τι να πούμε; Δείχνει να τα έχει παρατήσει και αν δεν έβαζε το τυχερό γκολ με την Lazio θα μετρούσε άλλη μια ήττα. Η κατάσταση στις τάξεις της είναι τραγική και αυτό φαίνεται στ γήπεδο. Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να πάρει κάτι στην Φλωρεντία.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Fiorentina - Milan  1 2.15 0-2

Η δυάδα είναι από την Ιταλία και την Γερμανία. Πρώτο παιχνίδι το Hamburg vs Freiburg. Από την αλλαγή προπονητή το Αμβούργο δείχνει μια σταθερότητα τουλάχιστον στην έδρα της. Ο Calhanoglu που έπαιρνε από το χέρι την ομάδα θα λείπει λόγω τιμωρίας κάτι για το οποίο βράζουν στην ομάδα αφού θεωρούν άδικη την αποβολή του. Η Freiburg μπορεί να κερδίζει αλλά η ευστοχία της στα τελευταία έφτασε το 85%!!!!!!! Απίστευτο. Πόσο όμως θα έχει τέτοια ευστοχία. Θεωρούμε ότι η φανέλα του Αμβούργου θα μετρήσει.
Δεύτερο παιχνίδι το Atalanta vs Livorno. Οι γηπεδούχοι είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία. Στηρίζεται στην έδρα της και οι επιθετικοί της εσχάτως βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι καλύτερη ομάδα από την Livorno που δεν νομίζουμε ότι έχει την ποιότητα και την ικανότητα να σταματίσει την Atalanta ειδικά στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Το μόνο που ίσως φρενάρει την Atalanta είναι η όρεξή της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Hamburg - Freiburg 1 2.15 1-1
Serie A  Atalanta - Livorno  1 1.80 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.87 Lose





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India