Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Παρασκευή 28 Μαρτίου

Επιλογές με ρίσκο σήμερα από εμάς. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων με περίπου 10 αγώνες να απομένουν για το τέλος τους. Οι εμβόλιμες γενικά δημιουργούν ένα πρόβλημα κυρίως στους μικρούς που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μεσοβδόμαδα. Αυτό είναι η κούραση.

Επιλογή ημέρας είναι το Istres vs Chamois Niortes. Μια ακατανόητη κίνηση του προέδρου των γηπεδούχων ήταν να απολύσει τον άνθρωπο της φωτογραφίας, Pasqualetti. Μάλιστα τώρα που ομάδα έδειχνε ότι το παλεύει και είχε βρει κάποιο ρυθμό. Ο πρώην πια προπονητής είναι πολύ αγαπητός στους παίχτες και κυρίως στους παλιούς και το σοκ τους ήταν μεγάλο. Οι εξηγήσεις του προέδρου δεν ήταν πιστευτές και το κλίμα ανακατεύτηκε. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι παίχτες αλλά εκτιμούμε προς το χειρότερο. Αυτή την κατάσταση μπορεί να την εκμεταλλευτεί η σοβαρή Niort και να δούμε αν αντέχει να σταθεί στην τριάδα. Αυτή είναι η ευκαιρία της.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Istres - Chamois Niortes  2 3.10 2-1


Δυάδα και αυτή με ρίσκο. Πρώτο παιχνίδι είναι το Schalke vs Hertha. Οι γηπεδούχοι έχουν την μισή σχεδόν ομάδα στο νοσοκομείο εδώ και πολύ καιρό. Έχουν δείξει όμως ότι το παλεύουν για την τριάδα και ποντάρουμε στην εκτελεστική δεινότητα του Huntelaar απέναντι σε μια Hertha που στα τρία τελευταία έχει δεχθεί από τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι. Δείχνει να μην θέλει να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Brest vs Le Havre. Μάζεψαν 13 βαθμούς στα 6 τελευταία τους παιχνίδια και νιώθουν πιο άνετα όσον αφορά την παραμονή οι γηπεδούχοι. Την προηγούμενη έχασαν από την πρωτοπόρο Metz με 1-0 και η άμυνά τους δείχνει να δένει. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και η αντίπαλος της που χάνει πολύ δύσκολα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Προτιμούμε τον συμβιβασμό της ισοπαλίας που δεν θα χαλάσει και τους δύο και την φέρνουν και συχνά. 9 οι γηπεδούχοι και 13 οι φιλοξενούμενοι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Schalke - Hertha 1 1.83 2-0
Ligue 2 Brest - Le Havre X 2.90 1-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.307 WIN


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India