Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 15 Μαρτίου

Δεν μας έκανε την χάρη η Marseille που έμεινε στο 1-1 αλλά εμείς συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Για σήμερα έχουμε τρεις επιλογές από Αγγλία και Γαλλία.


Επιλογή ημέρας είναι το Stoke - West Ham. Δύο ομάδες που δείχνουν ότι δε θα κινδυνέψουν. Ωστόσο, στο σημείο που βρισκόμαστε, κάθε ήττα προσθέτει μπελάδες... Άρα και οι δύο πάνε για να μη χάσουν.. Η Stoke Κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες (Adam, Walters, Huth, Assaidi), ενώ η West Ham τον προηγούμενο μήνα ήταν ανεβασμένη. Ομάδες που δε σκοράρουν πολύ, αρκετά καλές αμυντικά, οπότε περιμένουμε μια ισοπαλία με χαμηλό σκορ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Stoke - West Ham  X 3.30 3-1

Για δυάδα έχουμε το Swansea - West Brom. Εντός έδρας η Swansea είναι -σχεδόν πάντα- φαβορί. Κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά, αλλά μικρή δυσκολία στο σκοράρισμα. Με μικρομεσαίες ομάδες, καταφέρνει να επικρατήσει. Η West Brom θέλει νίκες, αλλά θα έχει σημαντικές απουσίες και λογικά θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα νώτα της. Αυτό σημαίνει μεγάλοι χώροι για τους γηπεδούχους, οι οποίο εύκολα ή δύσκολα θα σκοράρουν. Επίσης,η Brom εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά.. Πιστεύουμε τη νίκη των γηπεδούχων.
Δεύτερο παιχνίδι το Sochaux vs Lorient. Η Sochaux παλεύει με όλες τις δυνάμεις της. Ακόμη και με την Monaco το χτύπησε το παιχνίδι στο τέλος και με την σκληρή, σφιχτή Bordeaux έδειξε την διάθεση να την στραγγαλίσει. Η ανάλαφρη, μη αθλητική Lorient μοιάζει με πιο εύκολη αποστολή. Μια Lorient που έχει πρόβλημα στην επίθεση με τον Aboubakar που θα λείψει και είναι ο πρώτος της σκόρερ, είναι σχετικά κακή εκτός έδρας, είναι άνετη βαθμολογικά και το πιο σημαντικό ο Gourcuff που λύνει και δένει στην ομάδα από το 1991 σκέφτεται σοβαρά να φύγει, με τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει. Αυτά σκεφτόμαστε και πάμε με την νίκη των γηπεδούχων.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Swansea - West Brom 1 1.95 1-2
Ligue 1 Sochaux - Lorient  1 2.60 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.07 Lose



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India