Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 29 Μαρτίου

Χτες αποφασίσαμε να πάρουμε ένα ρίσκο με τις επιλογές μας και μας βγήκε. Κερδισμένοι λοιπόν και χαρούμενοι ποντάρουμε και σήμερα σε τρία παιχνίδια που ελπίζουμε ότι έχουν καλές πιθανότητες και καλές αποδόσεις.

Επιλογή ημέρας είναι το παιχνίδι Celta vs Sevilla. H Sevilla πάει τρένο, με 6 συνεχόμενες νίκες και μάλιστα η τελευταία επι της Real Madrid. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και ο στόχος της τετράδας δεν είναι τόσο μακρυά. Η Celta είναι από τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες και οι εμφανίσεις της τελευταία δείχνουν μια κούραση. Θα πάμε με το μομέντουμ των φιλοξενούμενων.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Celta - Sevilla  2 2.50 1-0

Δυάδα. Το πρώτο παιχνίδι είναι το Stoke City vs Hull City. Η Stoke έρχεται από ένα καλό σερί (4 νίκες) και θέλει τη νίκη, για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή. Εντός έδρας είναι μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Έχει βρει ρυθμό, είναι σε φόρμα και επιθετικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Η Hull, αν και έχει ποιότητα, δεν παίρνει αποτελέσματα: η ήττα από τη West Ham την κρατάει χαμηλά. Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στο Brittania Stadium. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Hull, αλλά η φόρμα των γηπεδούχων μας οδηγεί στον άσσο.
Δεύτερο παιχνίδι το Ajaccio vs Toulouse. H Ajaccio έχουμε πει ότι προετοιμάζεται για την Ligue 2 εδώ και πολύ καιρό. Λόγω αυτού παίζει χωρίς άγχος, σκοράρει συχνά και ευχαριστιέται το παιχνίδι. Όχι ότι έχει πολύ ποιότητα. Από την άλλη η Toulouse έχει βάλει στόχο την Ευρώπη και θεωρεί ότι μπορεί να το πετύχει. Δύσκολο αλλά το θέμα είναι ότι το πιστεύει. Παίζει καλύτερα εκτός έδρας και η απόδοση μας καλύπτει ειδικά στην δαιμονιώδη φόρμα που βρίσκεται ο Ben Yedder.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Stoke - Hull 1 2.20 1-0
Ligue 1 Ajaccio - Toulouse  2 1.95 2-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.29 Lose





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India