Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 2 Μαρτίου

Μετά την επιτυχία της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε και η χθεσινή επιλογή ημέρας. Συνεχίζουμε σήμερα με τρία σημεία από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.




Επιλογή ημέρας είναι η ισοπαλία στον αγώνα Swansea - Crystal Palace. H Swansea έρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι (και αποκλεισμό) με την Νάπολι την Πέμπτη. Είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει την κατοχή στα παιχνίδια της. Αμυντικά, όμως, αφήνει κενά και το πληρώνει. Πολύ πιθανές οι απουσίες των Michu, Shelvey. Η Crystal Palace αμυντικά τα πάει περίφημα, αλλά επιθετικά δυσκολεύεται. Η, μάλλον καλύτερα, πηγαίνει τα παιχνίδια της σε χαμηλό σκορ, ώστε να νικήσει με 1-0. Θεωρούμε ότι οι Swans είναι επηρεασμένοι από το πρόσφατο παιχνίδι για το Europa League και η Crystal Palace θα κλέψει το βαθμό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Swansea - Crystal Palace X 3.50 1-1

Στη δυάδα μας η μια επιλογή θα είναι η εντός έδρας νίκη της Lyon απέναντι στη Montpellier. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σημάδια κούρασης τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι τους με την Lille όσο και στο μεσοβδόμαδο με την Τσερνομόρετς. Φαίνεται να τους λείπει η φρεσκάδα. Από την άλλη η Montpellier έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή και βάζει στόχο την δεκάδα αλλά ουσιαστικά είναι χωρίς στόχους. Θα δυσκολέψει πολύ την Lyon στο Gerland αλλά μάλλον θα φύγει ηττημένη. Στη Lyon λένε ότι δεν έχουν ξεχάσει την πεντάρα του πρώτου γύρου και ζητούν εκδίκηση.
Η άλλη επιλογή μας είναι το διπλό της Parma μέσα στο Sassuolo. To Sassuolo δεν δείχνει ικανό ν’ αντιδράσει στην κατηφόρα. Μία νίκη και 10 ήττες ο απολογισμός των γηπεδούχων στους τελευταίους 11 αγώνες, επίδοση που τους οδηγεί προς τη δεύτερη κατηγορία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φόρμα εδώ και πολύ καιρό. Η Parma έχασε για τελευταία φορά από τη Juventus στις αρχές του Νοέμβρη και έκτοτε παραμένει αήττητη σε 13 αγώνες. Θεωρούμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Lyon - Montpellier 1 1.90 0-0
Serie A Sassuolo – Parma 2 2.10 0-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.00 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India