Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 23 Μαρτίου

Η μεγάλη χθεσινή επιτυχία, μας έδωσε σημαντικά κέρδη. Συνεχίζουμε σήμερα με 3 αγώνες από Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία.




Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Sevilla μέσα στην Osasuna. Οι γηπεδούχοι μετά την μεγάλη νίκη επί της Atletico Madrid με 3-0, έχασαν τα τρία επόμενα παιχνίδια χωρίς να βάλουν γκολ. Μάλιστα στον τελευταίο τους αγώνα έφαγαν 7 γκολ από την Barcelona. Οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν στο Europa League μεσοβδόμαδα και μαζί με την καλή ψυχολογία κουβαλάν κούραση και λίγες μέρες προετοιμασίας για τον αγώνα. Όμως ο επόμενος είναι με την Real Madrid, οπότε το τρίποντο εδώ θα το διεκδικήσουν. Η Sevilla είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα την εμπιστευτούμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Osasuna – Sevilla 2 2.37 1-2

Στη δυάδα μας το ένα σημείο είναι ο άσσος της Aston Villa απέναντι στη Stoke. Και οι δυο θέλουν να σιγουρέψουν την παραμονή τους, αν και θεωρείται απίθανο να κινδυνεύσουν. Η Villa έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Chelsea και θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Η Stoke παρά τις απουσίες παίρνει αποτελέσματα και έχει ήδη τρία ματς αήττητη, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει έτσι. Η Villa θεωρούμε ότι θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στο ψηλό παιχνίδι των γηπεδούχων και θα επικρατήσει, συνεχίζοντας τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις της.
Το άλλο σημείο είναι ο άσσος της Monaco απέναντι στη Lille. Ναι πολύ σφιχτή ομάδα η Lille. Ναι παίζει καλύτερα με τους μεγάλους, αλλά κάπου αυτό το σφιχτό στυλ κούρασε και τους ίδιους τους παίχτες. Λιγότερη φαντασία και λιγότερη ασφάλεια στα μετόπισθεν είναι αποτελέσματα αυτού του στυλ. Η Monaco μπορεί να βρει ένα δυο διαδρόμους και να κάνει την ζημιά φεύγοντας νικήτρια από το παιχνίδι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Aston Villa - Stoke  1 2.20 1-4
Ligue 1 Monaco - Lille 1 1.90 1-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.20 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India