Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Κυριακή 16 Μαρτίου

Τα κυριακάτικα παιχνίδια γενικώς είναι τα πιο αμφίρροπα και συνήθως σε αυτά συμμετέχουν οι καλές ομάδες. Έτσι και εμείς ποντάρουμε σε αυτές και ελπίζουμε σε κέρδος από αυτό μας το ποντάρισμα.


Επιλογή ημέρας είναι το Lyon vs Monaco. Η επιλογή μας περισσότερο στηρίζεται στην Lyon παρά στην Monaco από την οποία ξέρουμε ότι περιμένουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι με τους μεσοεπιθετικούς παίχτες ποιότητας που έχει να κάνουν την διαφορά. Όσον αφορά την Lyon έχουμε και λέμε. 1ον) κούραση. Παίζουν ανελλιπώς Τετάρτη-Κυριακή από την αρχή του 2014 και δεν έχουν έμπειρο ρόστερ για να διαχειριστεί τέτοια κατάσταση. Στα παιχνίδια με Lille και Bordeaux η κούραση ήταν εμφανής. 2ον) είχαν παιχνίδι την Πέμπτη που άφησαν πολλή ενέργεια 3ον) οι απουσίες των Grenier και Gourcuff. Δύο παίχτες με ποιότητα που μπορούν να οριοθετήσουν τον ρυθμό και να οργανώσουν το παιχνίδι. Η φρεσκάδα και η ταχύτητα φαίνεται να την εγκαταλείπουν σιγά σιγά.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Lyon - Monaco  2 2.90 2-3

Στην δυάδα μας τώρα πρώτο παιχνίδι ήταν το Montpellier vs Bordeaux. Τείνουμε προς τον άσσο αλλά είναι περίεργη η φάση και για τους δύο. Αγωνιστικά πέφτουν και οι δύο σε απόδοση. Η Bordeaux όμως έχει πάρα πολλές απουσίες βασικών παιχτών και η πιο σημαντική είναι του τερματοφύλακα που είναι και ο φύλακας άγγελός της. Μπορούμε να ρισκάρουμε στον άσσο αφού επιστρέφει και ο Cabella που ανεβάζει επίπεδο τους γηπεδούχους. Νομίζουμε ότι η Montpellier είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Real Sociedad – Valencia. Η Sociedad στον τελευταίο αγώνα της, έχασε εντός από τη Rayo σ’ ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν ισχυρό φαβορί. Πώς να μην ήταν όμως, όταν η μοναδική ομάδα που είχε περάσει νικηφόρα από το Anoeta ήταν η Atletico Madrid και αυτή στην αρχή του πρωταθλήματος. Και οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία τους έξοδο για το πρωτάθλημα έπεσα θύματα της Rayo. Μεσοβδόμαδα πήραν σημαντική νίκη για το Εuropa league, όμως εκτός της καλής ψυχολογίας θα υπάρχει και αρκετή κούραση από αυτό το παιχνίδι. Και απέναντι στην Valencia οι γηπεδούχοι παραμένουν φαβορί.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Montpellier - Bordeaux  1 2.00 1-1
Primera Division  R. Sociedad - Valencia  1 2.10 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.20 Lose



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India