Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Σάββατο 8 Μαρτίου

Ευχόμαστε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα όπου βάλαμε στην τσέπη μας κάποια χρήματα και αυτό μας αισιοδοξεί για μια καλύτερη συνέχεια. Ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό και ο κυριούλης της φωτογραφίας.

Επιλογή ημέρας είναι το Crystal Palace vs Southampton. Παιχνίδι με ενδιαφέρον μόνο από τους γηπεδούχους. Η Crystal Palace τα πάει πολύ καλά, και δύσκολα θα κινδυνεύσει. Όμως το πρόγραμμα, δεν είναι και πολύ εύκολο (επόμενο ματς: εκτός με τη Sunderland, έχει εντός έδρας τις μεγάλες ομάδες, ενώ έχει εκτός τις μάχες παραμονής). Η αναμέτρηση με τη Southampton είναι μια ευκαιρία να πάρει ένα δύσκολο, αλλά πολύτιμο τρίποντο. Οι Saints είναι καλύτερη ομάδα, αλλά με 4 παίχτες στις εθνικές ομάδες μεσοβδόμαδα, και μέτρια εικόνα τελευταία, δε μας ενθαρρύνουν για το διπλό. Λογικά θα έχουν την κατοχή, αλλά οι γηπεδούχοι μπορούν με τις αμυντικές ικανότητες τους να κρατήσουν χαμηλά το σκορ και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με Chamack, Murray, Ince.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Crystal Palace - Southampton 1 3.75 0-1

Τελειώνουμε για σήμερα με μια δυάδα. Πρώτα το Valenciennes vs Rennes. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο παιχνίδια μπροστά τους που θα κρίνουν εν πολλοίς την παραμονή τους στην κατηγορία. Παρά την αφέλεια που έχουν δείξει στα τελευταία τους παιχνίδια θα τους εμπιστευτούμε λόγω κινήτρου και λόγω της αλλοπρόσαλλης φιλοξενούμενης. Επιπλέον από την Rennes θα λείπει ο εξαίρετος εξτρέμ Ntep που αν έπαιζε ίσως να το σκεφτόμασταν διαφορετικά το παιχνίδι.
Δεύτερο το Granada – Villarreal. Οι γηπεδούχοι με 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια, δεν καταφέρνουν να μαζέψουν βαθμούς. Σκοράρουν με δυσκολία και αν δεν το λύσουν αυτό θα μπουν σε περιπέτειες. Αντίθετα η Villarreal είναι μια ομάδα που σκοράρει και μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Το κάνει μάλιστα χωρίς ν’ αφήνει ιδιαίτερα αμυντικά κενά και μάλιστα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Βλέπουμε νίκη των φιλοξενούμενων.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Valenciennes - Rennes 1 2.25 2-1
Primera Division Granada - Villareal 2 2.20 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.95 Lose

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India