Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Στοίχημα Τρίτη 25 Μαρτίου

Το Μουντιάλ το καλοκαίρι έχει συμπτύξει τις αγωνιστικές και σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα έχουν αγώνες μεσοβδόμαδα. Τρία παιχνίδια επιλέγουμε σήμερα. Είναι γεγονός ότι χαρακτηριστικό των εμβόλιμων αγωνιστικών η ποιότητα στην τεχνική κάποιων ομάδων θα φανεί.

Επιλογή μας είναι η νίκη της Everton στην έδρα της Newcastle. Η Newcastle είναι βαθμολογικά αδιάφορη ενώ θα παραταχθεί με απουσίες (ο προπονητής Pardew είναι κι αυτός τιμωρημένος). Απρόβλεπτη ομάδα, καθώς αγωνίζεται χωρίς άγχος και σκοπιμότητα. Η Everton έχει σαφώς καλύτερη ομάδα, ενώ κυνηγάει ακόμη τις τελευταίες ελπίδες για έξοδο στο Champions League. Σκληροτράχηλη ομάδα, με σαφές πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει των Magpies.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Newcastle - Everton  2 2.25 0-3

Η δυάδα μας είναι καθαρά ισπανική. Αρχή με το Elche vs A. Bilbao. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της τέταρτης θέσης και δεν είναι διαθετημένοι να την χάσουν. Η Elche δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και παρά την υπόσχεση που έδωσαν ότι κάθε παιχνίδι για αυτούς θα είναι τελικός η διαφορά των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η επιστροφή του τιμωρημένου Anduriz δίνει έξτρα πόντους στους φιλοξενούμενους.
Τελειώνουμε με το Malaga vs Espanyol. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία με βάση και το ρόστερ που διαθέτει. Από την άλλη η Espanyol έχει ξεμείνει από στόχους. Ουσιαστικά εχει σωθεί ενώ είναι ανώφελο να κοιτά προς τα πάνω. Ελπίζουμε σε νίκη των γηπεδούχων τόσο λόγω της ποιότητας κάποιων παιχτών που πρέπει να πάρουν μπρος όσο και λόγω κινήτρου που θα τους εξασφαλίσει ένα άνετο φίνις.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Elche - A. Bilbao 2 1.85 0-0
Primera Division Malaga - Espanyol  1 2.37 1-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.38 Lose





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India