Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Arsenal - Manchester United (Premier League - 28/4/2013)

Κυριακή 18.00, Emirates Stadium - Η επιστροφή του van Persie..
Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. H Manchester United κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον του σημερινού παιχνιδιού στρέφεται στον Robin van Persie και την επιστροφή του, ως αντίπαλος, στο Emirates. Παιχνίδι με ενδιαφέρον μόνο για τους Gunners, μιας και η τρίτη θέση είναι πλέον ο μεγάλος στόχος.

H Arsenal βρίσκεται στην 3η θέση με 63 βαθμούς, και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα (5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια). Θέλουν 3 νίκες στα ερχόμενα 4 ματς για να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League και νίκη απέναντι στη United, τους βάζει σε θέση ισχύος. Μια νίκη, η οποία κρίνεται επιτακτική. Απών θα είναι ο Giroud.

Η United κατέκτησε το πρωτάθλημα, όμως δεν είναι τελείως εκτός στόχων: κυνηγούν το ρεκόρ των 95 βαθμών, το οποίο κατέχει η Chelsea του Mourinho (2005). Δεν είναι σίγουρο ότι ο van Persie θα ξεκινήσει βασικός, αλλά ο κόσμος των Gunners δεν πρόκειται να του χαριστεί, όποτε κι αν εμφανιστεί. Ο Wenger πάντως δήλωσε ότι θα δείξουν (σαν ομάδα) σεβασμό στου νέους πρωταθλητές (ως είθισται στα αγγλικά γήπεδα), αλλά και στον πρώην αρχηγό. Δεν βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα, αλλά αυτό ίσως οφείλεται και στο γεγονός ότι, αργά ή γρήγορα θα κατακτούσαν τον τίτλο. Ο van Persie, πάντως, πάει για πρώτος σκόρερ (24 γκολ) και η επιρροή του στη φετινή United είναι τεράστια.

H Arsenal δε χάνει εντός, η United δε χάνει εκτός. Δύσκολη πρόβλεψη... Θα πάω με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο με το μέρος τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ακόμη και τώρα που έχουν κριθεί όλα. Το μόνο που με φοβίζει είναι η προσέγγιση του Ferguson στο παιχνίδι (πολλές αλλαγές, ίσως;). Παρ'όλα αυτά δε θεωρώ ότι θα πετάξει λευκή πετσέτα και θα το κυνηγήσει. Ισοπαλία, λοιπόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India