Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Getafe - Atletico Madrid (Primera Division 07/04/2013)

Getafe - Atletico Madrid, Primera Division, 07/04/2013 20.00

Διαφορετικοί στόχοι, διαφορετικά επίπεδα

Την διάφορα επίπεδου των δύο ομάδων όπως αυτή αποτυπώνεται στην βαθμολογική τους συγκομιδή στο ισπανικό πρωτάθλημα έως τώρα, καλείται να αποδείξει η Atletico στο Alfonso Perez της Getafe στον κυριακάτικο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. 

Η Getafe του Luis Garcia είναι ξεκάθαρα μια ομάδα έδρας και στα αποτελέσματα της εντός έδρας βασίζει τον αγώνα που κάνει για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Έχει να ηττηθεί στην έδρα της από τις 5/11/2012 και την ήττα από την Betis με 2-4 και από τότε παραμένει αήττητη εντός με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.  Έδειχνε μέχρι ένα σημείο απλά ικανή να μπει στην πρώτη 10άδα του πρωταθλήματος, αλλά με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων  έχει βρεθεί στην 8ή θέση και με νίκη επί της Ατλέτικο θα πλησιάσει στον 1 βαθμό τις ευρωπαϊκές θέσεις. Στόχος εφικτός βαθμολογικά αλλά πολύ δύσκολος πρακτικά καθώς έχει να αντιμετωπίσει σε αυτή την μάχη ομάδες που είναι καλύτερες της (Valencia,Sociedad,Betis,Malaga). Από τον αγώνα θα απουσιάσουν ο βασικός τερματοφύλακας Moya, ο βασικός αμυντικός χαφ Xavi Torresκαθώς και οι αλλάγες Rafa Lopez,Escudero και Juan Rodriguez.

Η Atletico από την άλλη θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία μέσα στην χρονιά στην Ισπανία. Έχοντας αποκλειστεί από την Ρουμπιν Καζαν στην φάση των 32 στο Europa League, έχει αφοσιωθεί πλέον στους εγχώριους στόχους της που είναι δύο και πολύ σημαντικοί για την ίδια. Να προσπεράσει και πάλι την Ρεαλ στην βαθμολογία και να τερματίσει στην 2η θέση στο πρωτάθλημα, και να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό απέναντι στην ίδια ομάδα. Παρά την ευρωπαική αποτυχία, η επίτευξη αυτών των δύο στόχων κρατάνε συγκεντρωμένους παίχτες και προπονητή και παρά το γεγονός ότι έχουν εξασφαλίσει θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, δεν εμφανίζονται χαλαρωμένοι και θα κληθούν να αποδείξουν σε μια δύσκολη έδρα ότι δίκαια θέλουν να τερματίσουν δεύτεροι, πίσω μόνο από τους Καταλανούς. Μοναδική αλλά σημαντική απουσία για αυτό το παιχνίδι ο Arda Turan.
 

Πρόβλεψη: Η Getafe θέλει, αλλά δύσκολα θα κατακτήσει μια θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στηριζόμενη απλά στην έδρα της κι ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Η Ατλέτικο δεν παίζει χωρίς στόχο καθώς είναι σημαντικό θέμα για την ίδια να προσπεράσει την Ρεάλ του Μουρίνιο και να καταλάβει την πολύ τιμητική 2η θέση. Είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από την Getafe και θα κληθεί να το αποδείξει σε ένα δύσκολο μεν αγώνα, αλλά στον οποίο αποτελεί το φαβορί. Θα ακολουθήσω την ποιότητα της ομαδας του Simeone και θα διαλέξω το 2 σε απόδοση 2.00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India