Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Southampton - West Ham (Premier League - 13/4/2013)


Σάββατο 17.00, St. Mary's Stadium - Πάνω απ'τις προσδοκίες!
Όσο κι αν δεν τους φαίνεται... είναι νεοφώτιστες! Η τρίτη της παρέας (Reading) είναι με το ένα πόδι ξανά πίσω στην Championship, αλλά Southampton και West Ham, τα πάνε περίφημα!

Όσο κι αν ενοχλήθηκαν οι οπαδοί των Black Cats με την απομάκρυνση του Nigel Adkins από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, φαίνεται ότι τελικά έκανε καλό στην απόδοση της ομάδας. Ο Mauricio Pochettino δείχνει να έχει βρει το "μαγικό κουμπί" και παίρνει αποτελέσματα! Μετά από συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Liverpool, Chelsea, Reading, σκαρφάλωσαν στην 11η θέση και ατενίζουν σχετικά ήρεμοι τη συνέχεια του πρωταθλήματος.   Βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα: έχουν αυξήσει σημαντικά την πίεσή τους προς τις αντίπαλες άμυνες και έχουν γίνει περισσότερο αποτελεσματικοί. Διόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό τις αμυντικές ατέλειες και πλέον πιστεύουν στους εαυτούς τους. Στο παιχνίδι με τη West Ham θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα.

Στους ίδιους βαθμούς (37β., με παιχνίδι λιγότερο) βρίσκεται και η West Ham. Έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά η γενική τους εικόνα είναι θετική. Η αλήθεια είναι ότι ο Sam Allardyce και η προσέγγισή του στο παιχνίδι είναι "αντιεμπορική", αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι είναι αποτελεσματική. Μόνο με θαύμα θα κινδυνεύσουν οι Hammers -και με βάση όσα μας έχουν δείξει ως τώρα, δε θα έχουν πρόβλημα. Το περίεργο με τη West Ham είναι ότι ενώ μένει πίσω για να καλύψει τα μετόπισθεν, προσπαθεί να χτυπήσει τον αντίπαλο στον αιφνιδιασμό, έχοντας σαν στόχο τον αργό Caroll - ενώ η εκδήλωση αιφνιδιασμού τους, δεν είναι αυτό που λέμε "γρήγορη". Παρόλα αυτά, τα καταφέρνουν! Κατεβαίνουν στο παιχνίδι με σημαντικές απουσίες: Caroll, Reid, Noble, Tomkins.

Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα τα καταφέρουν. Είναι σε καλύτερη φόρμα, είναι αποτελεσματική και είναι πολύ πιο γρήγορη από τους Hammers. Δύσκολα η West Ham Θα τους χτυπήσει στην κόντρα.. Η Southampton θα πρέπει να είναι υπομονετική απέναντι στη σφιχτό ποδόσφαιρο αναμονής των φιλοξενούμενων, αλλά πιστεύω ότι θα της δοθεί η ευκαιρία να σκοράρει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India