Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Girondins de Bordeaux vs Montpellier HSC


Stade Chaban Delmas, 21.00, Να σωθεί η χρονιά
Η μία(Bordeaux) έχει στόχο το κύπελλο για να βγει Ευρώπη ενώ η άλλη θα δώσει τα πάντα για να βγει μέσω πρωταθλήματος. Το κοινό τους στοιχείο είναι ότι κινούνται σε μέτρια επίπεδα με καμία από τις δύο να μην εντυπωσιάζει όπως την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Girondins de Bordeuax
Η ομάδα του Gillot έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία έχοντας δεχθεί μόλις 26 γκολ. Η άμυνά της είναι το όπλο της και σε αυτή στηρίζεται για να καταφέρει κάτι. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η επίθεση που έχει μαζί με τις Nancy, Brest την χειρότερη με 29 γκολ. Η τακτική παίζει τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι της με τον Gillot να μην ρισκάρει ξέροντας ότι η ομάδα του δεν είναι ποιοτική από τη μέση και μπροστά. Στα τελευταία έδειξε να ανεβάζει στροφές αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Μετά από αυτό το παιχνίδι παίζει τα ρέστα της στο κύπελλο με την Lens που σε περίπτωση ήττας θα γίνει η πρώτη αδιάφορη ομάδα της χρονιάς. Ο νεαρός Rolan ίσως ξεκινήσει μιας και αποθεραπεύτηκε αλλιώς θα ξεκινήσει ο φιλότιμος αλλά απελπιστικά άτεχνος Diabate. Τεράστιο πρόβλημα και η απουσία του Mariano στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ θα λείψει και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Henrique!

Montpellier Herault SC
Περιμέναμε μια εύκολη επικράτηση επί της Valenciennes την προηγούμενη αγωνιστική η οποία ήρθε αλλά πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-1! Δεν έχει άλλο δρόμο από το πρωτάθλημα για να βγει Ευρώπη και θα προσπαθήσει να κερδίσει σήμερα. Οι όροι είναι ευνοϊκοί πάντως. Η Bordeaux θα έχει το νου της στο παιχνίδι κυπέλλου και επίσης η ομάδα ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να ανεβεί η ψυχολογία της. Εκτός έδρας όμως δεν τα πάει καθόλου καλά έχοντας στατιστικά 1-0-5 στα τελευταία έξι. Ο Belhanda δήλωσε ότι θα φύγει το καλοκαίρι λέγοντας όμως ότι «τα δίνω όλα ώστε να μην μπορεί κανείς να μου καταλογίσει τίποτα»! Τεράστια απώλεια μπορεί να θεωρηθεί η απουσία του Utaka αφού Camara, Cabela και Belhanda είναι πολύ ντελικάτοι και ο πρώτος έδινε δύναμη στην επιθετική γραμμή.

Πρόβλεψη : Τα στατιστικά και οι εμφανίσεις της Montpellier στα εκτός έδρας δεν με αφήνουν ώστε να προτείνω το διπλό ξεκάθαρα. Αν παίζαμε ΠΡΟΠΟ θα το έβαζα Χ2. Η Bordeaux ναι μεν θα έχει το μυαλό της στο κύπελλο η άμυνά της δε είναι πολύ καλή και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Θα μείνω στο Χ του 3.20 αφού κάτι με χαλάει στη Montpellier για να πάω με το διπλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India