Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Stade de Reims vs Olympique Lyonnais

Stade Auguste Delaune, 18.00, Ή ξυπνάς ή χάνεσαι!
Από εκεί που φιλοδοξούσε να πάρει το πρωτάθλημα βρέθηκε να παλεύει για μια θέση στο Champions League! Η ομάδα του Aulas κάνει τα πάντα για τον εκνευρίσει. Η πίστη για το πρωτάθλημα έδωσε την θέση της στο άγχος για να σωθεί η χρονιά! Από την άλλη η ανεβασμένη Reims που παίζει με το μαχαίρι στο δόντια εδώ και καιρό...

Stade de Reims
Παίζει καλή μπαλίτσα στα τελευταία της παιχνίδι και αυτό δίνει στην ομάδα την απαραίτητη ψυχολογική ανάταση να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του προγράμματός της! Έχει απολογισμό στα τελευταία έξι, 2-2-2, και μάλιστα με ισχυρούς αντιπάλους. Το θετικό είναι πως δεν φοβάται τους μεγάλους. Έκανε το καλύτερό της παιχνίδι με την PSG ενώ με την Saint-Etienne έφερε ισοπαλία. Θεωρώ το τελευταίο σημαντικό στοιχείο. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Evian έπαιζε με 10 παίχτες από το 15’ και ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση. Στα αρνητικά όμως είναι απουσίες που έχει αφού Ayite και Fortes ίσως λείψουν. Και οι δύο εξτρεμ με την γρηγοράδα τους συνετέλεσαν σημαντικά στην άνοδο της ομάδας στον τελευταίο μήνα.

Olympique Lyonnais
Έχει τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσει που είχαν σαν αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες. Η σφαλιάρα από την Bastia δεν της έβαλε μυαλό και έχασε στην έδρα της και από την Sochaux που όμως ήταν άτυχη. Ότι έχτισε με κόπο πάει να το διαλύσει σε ένα μήνα και ο Aulas δείχνει να εκνευρίζεται. Οι δηλώσεις του το δείχνουν. «Κάποιοι παίχτες δεν είναι στα επίπεδα που πρέπει» λέει. Ο Lovren βρίσκεται εκτός κλίματος και την θέση θα πάρει ο Bisevac. Είναι επιτακτική η νίκη για τον Garde που αν δεν κερδίσει θα μπεί σε πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Πρόβλεψη : Αν ήταν καλά οι Fortes και Ayite θα τον σκεφτόμουν τον άσσο πολύ σοβαρά. Η Lyon στα εκτός έδρας έχει πρόβλημα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία η άμυνά της που στα τελευταία έβγαλε όλα τα προβλήματά της αλλά η φανέλα της είναι βαριά. Κλίνω προς το Χ με απόδοση 3.30!

Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 31η αγωνιστική 
Premier League - 32η αγωνιστική 
Primera Division – 30η αγωνιστική 
Serie A – 31η αγωνιστική 
Bundesliga - 28η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India