Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Tottenham - Manchester City (Premier League - 21/4/2013)

Κυριακη 17.30, Whit Hart Lane - Μάχη για το Champions League
Η μάχη για τα εισιτήρια του Champions League συνεχίζεται. H Manchester United είναι θέμα χρόνου να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ η συμπολίτισσα City, λογικά θα καταλάβει τη 2η θέση. Απο κει και κάτω, Arsenal, Chelsea, Tottenham, θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους, για την πολυπόθητη έξοδο στο Champions League.

H Tottenham τα πήγαινε περίφημα μέχρι πριν ένα μήνα, τόσο στην Premier League, όσο και στο Europa League. Ένα μικρο ντεφορμάρισμα, την έχει αφήσει 5η στο πρωτάθλημα και εκτός συνέχειας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αν και 5 βαθμούς πίσω από την Arsenal (αλλά με 2 παιχνίδια λιγότερα), το πρόγραμμά της επιτρέπει να κάνει ρεαλιστικές σκέψεις για απευθείας έξοδο στα κορυφαία ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο Villas-Boas δε θέλει να πάει στράφι ολόκληρη χρονιά και ξέρει ότι από δω και πέρα απαιτούνται νίκες. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Bale, Defoe, Lennon.

Από την άλλη, η City έχει ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι είναι ρεαλιστικός στόχος (ο Tevez, πάντως, πιστεύει το αντίθετο). Αν και χωρίς να καίγονται για το τρίποντο, θεωρώ ότι θα παλέψουν για τις ελάχιστες πιθανότητές τους και θα εμφανιστούν σοβαροί. Εξάλλου, η απόσταση από τις Arsenal και Chelsea δεν έιναι πολύ μεγάλη (5 και 7 βαθμοί, αντίστοιχα). Αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Silva και Aguero.

Το εν λόγω ματς είναι ο ορισμός του 1X2. Όποια κι αν είναι η πρόβλεψη, θα είναι λογική. Με την Tottenham να κυνηγάει τη νίκη, και τη City να θέλει να παίξει τα τελευταία της χαρτιά, θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India