Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη West Bromwich - Newcastle (Premier League - 20/04/2013)

Σάββατο 17.00, The Hawthorns - Φτάνοντας στο τέλος...
Ένα παιχνίδι, με κίνητρο μόνο για τους φιλοξενούμενους. West Brom εναντίον Newcastle, δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετη απόδοση μες στη σεζόν, τάσσονται αντιμέτωπες σήμερα, με διαφορετικές σκέψεις - στόχους.

Οι γηπεδούχοι Baggies είναι βαθμολογικά αδιάφοροι (αν και σαν στόχο έχουν το καλύτερο βαθμολογικό  πλασάρισμα σε σχέση με πέρυσι). Με 44 βαθμούς σε 32 παιχνίδια, η ομάδα που στην αρχή του πρωταθλήματος βρισκόταν σε θέσεις Ευρώπης, θέλει να τερματίσει στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Ο Steve Clarke ανέβασε την ομάδα σε ακόμη περισσότερο σε σχέση με τον Roy Hogdson, έδιωξε από πολύ νωρίς το άγχος του υποβιβασμού και πλέον γεμίζει όλους με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Εντός έδρας παρουσιάζονται βελτιωμένοι, και σήμερα περιμένουμε να ψάξουν το τρίποντο για να αλλάξουν την κακή εικόνα των τριών τελευταίων παιχνιδιών. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Mulumbu.

Το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής από τους γείτονες (Sunderland, 0-3), ταρακούνησε τη Newcastle. Πέρα από το πληγωμένο γόητρο, στο μυαλό αρχίζουν να μπαίνουν ενδεχόμενα μπλεξίματα "παραμονής"... Αν η Wigan κάνει κάποια νίκη (με παιχνίδι λιγότερο), τα πράγματα στην ουρά μπλέκουν πολύ. Με 36 βαθμούς σε 33 παιχνίδια (+5 από τη ζώνη υποβιβασμού, δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Θα κυνηγήσουν τη νίκη, για να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Απόντες θα είναι οι Taylor, Santon, Vukcic, Krul, Coloccini, Marveaux, Tiote.

Η West Brom έχει καλύτερη ομάδα από τους Magpies και εντός έδρας είναι δυνατοί. Η Newcastle θέλει να αποδείξει ότι το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής είναι τυχαίο, αλλά θεωρώ ότι έχουν ξεζουμιστεί τον τελευταίο καιρό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τις πολλές απουσίες. Αν και καίγονται περισσότερο, θα πάω με τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India