Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Reading - Southampton (Premier League - 6/4/2013)

Σάββατο 14.45, Madejski Stadium - Ο Adkins ψάνει τη "γλυκιά" εκδίκηση... 

Παιχνίδι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα γίνεται σήμερα στο Madejski Stadium. Από τη μία, η γηπεδούχος Reading ψάχνει απεγνωσμένα το τρίποντο μήπως καταφέρει να σωθεί και από την άλλη, η Southampton θέλει να συνεχίσει τα πολύ καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη σωτηρία.

H υπόθεση παραμονή σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει για τη Reading: δύσκολα θα σωθεί και απλά περιμένουμε πότε αυτό θα επιβεβαιωθεί και μαθηματικά. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με 23 βαθμούς, 7 πόντους μακριά από την "προνομιούχο" 17η θέση. Με 6 συνεχόμενες ήττες, πώς να πιστέψει κάποιος ότι έχει πιθανότητες να σωθεί; Δεν είναι καλύτερη ομάδα από τους Saints, υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που μπορεί να τους βοηθήσει: έχουν στο τιμόνι τον Νigel Adkins (φώτο), που απολύθηκε πρόσφατα από τη Southampton. Ίσως αυτό βοηθήσει να μπλοκάρουν τον αντίπαλο σε κάποια σημεία.. Σίγουρα μια νίκη σήμερα δεν αποτελεί φάρμακο -θα χρειαστούν κι άλλες, αλλά θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν έχουν κανένα clean sheet εντός του 2013..

Μετά τις νίκες απέναντι σε Liverpool και Chelsea, πώς είναι δυνατόν να φοβηθούν τη Reading; Η Southampton "πετάει" τον τελευταίο καιρό και κάνει σημαντικά βήματα προς την παραμονή -ήδη έβαλε πολλούς από κάτω της. Ωστόσο, ας έχουμε στο νου μας, ότι άλλη ομάδα βλέπουμε στο St.Mary's και άλλη στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μόλις δύο νίκες σε 15 εκτός έδρας αγώνες μετράνε οι Saints. Τα αμυντικά λάθη τους έχουν κοστίσει μέχρι τώρα και θεωρώ ότι αδικούνται από τη θέση στην οποία βρίσκονται (12η, 4 βαθμούς από τη ζώνη παραμονής). Ο Pocchetino, παρά τις αρχικές αντιδράσεις των οπαδών, έχει καλά αποτελέσματα, αν και δε βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα συν: το γεγονός ότι η Southampton σκοράρει εύκολα 1 γκολ ανά παιχνίδι. Απών θα είναι ο Boruc.

Οι Saints έχουν σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να τους δω σίγουρους νικητές. Μπορεί να βρίσκονται σε φόρμα, αλλά οι εκτός έδρας εμφανίσεις τους με προβληματίζουν. Σκοράρουν ένα, αλλά και δέχονται. Η παρουσία του Adkins είναι σημαντική λεπτομέρεια και θεωρώ ότι θα δούμε άλλη Reading στο σημερινό παιχνίδι. Η ισοπαλία φαντάζει ως το πιθανότερο αποτέλεσμα: η Reading παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, αλλά δεν είναι καλύτερη από τη Southampton, ενώ οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα είναι προσγειωμένοι μετά τις μεγάλες νίκες τους..

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India