Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ανάλυση- Πρόβλεψη Bastia SC vs Toulouse FC

Stade Armand Cesari, 21.00, Μια νίκη για να σωθεί
Πλησιάζουμε στο τέλος και τις εφετινής season με τις δύο ομάδες να είναι σχεδόν αδιάφορες. Και λέω σχεδόν διότι η γηπεδούχος απέχει μόλις μία νίκη από την οριστική παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκει δηλαδή!
Bastia SC
Ρίχνοντας τεσσάρες σε Lyon, Valenciennes και Brest κατά σειρά κατάφερε να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και να κοιτά πιο άνετα το μέλλον. Εκεί επαναπαύθηκε και δέχτηκε, πάλι, τέσσερα από την Lorient και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε πολύ δύσκολα από την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, την Lille! Αυτή η εμφάνιση είναι και οδηγός μου για την πρόβλεψη αφού έπαιξε σχετικά καλά αλλά δεν άντεξε στο τέλος. Οι χτυπητές αδυναμίες που έχει στην άμυνα φάνηκαν απέναντι στη Lille που όσο και αν προσπάθησε ο Landreau δεν κατάφερε να κερδίσει τουλάχιστον τον βαθμό. Τώρα όμως έχει απέναντί της την πλέον αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος και οι πιθανότητές της είναι με το μέρος της. «Προοδεύουμε, τέτοια παιχνίδια (με την Lille) τα χάναμε με κάτω τα χέρια» παρατήρησε ο προπονητής Hantz και θα συμφωνήσω μαζί του αφού στο δεύτερο γύρο έχει συμμαζευτεί κάπως. Τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Yatabare ενώ επιστρέφουν ο δαιμόνιος ακραίος επιθετικός Thauvin και ο μπακ Angoula! 
Toulouse FC 
Αδιάφορη εδώ και λίγο καιρό απέδειξε για άλλη μια χρονιά ότι δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και μένει στάσιμη. Μαζί με την Bordeaux παίζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία! Προέρχεται από τρεις ήττες οι οποίες οφείλονται περισσότερο στην αδιαφορία της. «Ας πάρουμε ένα δύο βαθμούς που μας μένουν για να παίξουμε πιο ελεύθερα» λέει ο Casanova αλλά εγώ νομίζω ότι έχουν ήδη σωθεί. Ο εξαιρετικός ακραίος επιθετικός Tabanou δηλώνει ότι «τώρα θα δούμε αν είμαστε πραγματικό γκρουπ» αφού οι μισοί παίχτες είναι για να φύγουν το καλοκαίρι. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο βασικός τερματοφύλακας Ahamada ο οποίος έχει κάνει πολλές γκέλες μέσα στη χρονιά και η ψυχολογία του δεν είναι και η καλύτερη.
Πρόβλεψη : Ο οδηγός όπως εξήγησα παραπάνω είναι το παιχνίδι με την Lille όπου οι γηπεδούχοι στάθηκαν πάρα πολύ καλά και το κίνητρο είναι περισσότερο με το μέρος τους. Όταν πας να κερδίσεις την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος δεν νομίζω να δυσκολευτείς απέναντι στην Toulouse αρκεί να δείξεις την ίδια δίψα! Άσσος στο 2.60!

Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 34η αγωνιστική
Premier League – 35η  αγωνιστική
Primera Division – 33η  αγωνιστική
Serie A – 34η  αγωνιστική
Bundesliga - 31η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India