Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πρόβλεψη Wigan - Tottenham (Premier League - 27/4/2013)


Σάββατο 17.00, DW Stadium - Πλέον, μόνο για το τρίποντο..
Η κατάσταση για την "die hard" Wigan δυσκόλεψε αρκετά, μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής. Οι Latics ηττήθηκαν από τη West Ham, τη στιγμή που οι Sunderland, Norwich και Stoke νικούσαν και ξέφευγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, κανείς δεν έχει γλιτώσει, ενώ υπάρχουν ακόμη μπλεγμένες και οι Newcastle, Aston Villa, οπότε οι ελπίδες της Wigan είναι ακόμη ζωντανές. Με 31 βαθμούς (3 λιγότερους από τη Villa, αλλά με παιχνίδι λιγότερο), θέλουν μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι. To πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι καταδικαστέο (West Brom, Swansea, Arsenal, Aston Villa), αλλά με νίκη σήμερα, η κατάσταση θα φαίνεται πολύ διαφορετική. Έρχονται από 2 συνεχόμενες ήττες, αν και δικαιούνταν τουλάχιστον ένα πόντο σε αυτά τα ματς. Τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα του Martinez..

Από την άλλη, η Tottenham καίγεται κι αυτή για το τρίποντο. Στην 5η θέση, με 61 βαθμούς (1 πίσω από την Chelsea), κυνηγάει ακόμη και την 3η θέση στην οποία βρίσκεται η Arsenal με 63! Λονδρέζικη μάχη, 3 ομάδες για 32 εισιτήρια. Θα τα παίξουν όλα για όλα στο παιχνίδι με την Chelsea, σε 2 αγωνιστικές. Ως τότε, είναι επιτακτική η νίκη απέναντι στη Wigan. Η εμφάνιση απέναντι στη Manchester City την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε ότι θέλουν πολύ την έξοδο στο Champions League και δε νομίζω ότι οι Latics θα τους εμποδίσουν. Δεν τα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά πιστεύω ότι η νίκη απέναντι στη City θα τους ανεβάσει ψυχολογικά. Έχει πολύ καλά ποσοστά στα εκτός έδρας παιχνίδια και γενικά δε χάνει εύκολα. Έστω κι αν φέτος, μία από τις ήττες τους ήταν από τη Wigan (0-1, White Hart Lane)..

Λογικά, η Wigan θα ψάξει απεγνωσμένα το γκολ, ξέρει ότι οι ευκαιρίες λιγοστεύουν. Σε αυτή την περίπτωση, η Tottenham θα έχει εύκολο έργο στους αιφνιδιασμούς. Ακόμη, κι αν ο Martinez επιλέξει συντηρητικό παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο και δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους, θεωρώ ότι οι Spurs θα καταφέρουν να φύγουν νικητές από το DW Stadium, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2

Δείτε επίσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India