Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ανάλυση-Πρόβλεψη Toulouse FC vs OGC Nice


Stadium Municipal, 21.00, Και οι δύο προσεκτικά! 
Την Toulouse την ξέρουμε. Πάντα παίζει σφιχτά και προσεκτικά. Η Nice όμως χρειάζεται μια κουβέντα παραπάνω. Αυτό που θα αλλάξει στο σημερινό παιχνίδι είναι η συμπεριφορά της Nice και όχι της Toulouse παρά την μεγάλη νίκη της στην Ajaccio! Και πιο συγκεκριμένα...

Toulouse FC
Όπως είπα και στον πρόλογο την Toulouse την ξέρουμε και δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξει προπονητή. Θα είναι τεράστιο λάθος από μέρους μας να πιστέψουμε ότι με την νίκη έκπληξη στην Κορσική την προηγούμενη αγωνιστική θα αλλάξει αέρα. Εγώ πάντως δεν πείθομαι! Μια νίκη δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν παρεκκλίνει στο ελάχιστο από αυτό το σφιχτό, ανιαρό και καταστροφικό για τα μάτια μας ποδόσφαιρο που παίζει. Και η πλάκα είναι ότι με τους παίχτες που διαθέτει θα μπορούσε να κάνει πράματα και θάματα από τη μέση και μπροστά. Το καλό για τον Casanova είναι ότι δεν έχει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του με την εξαίρεση του επιθετικού Βen Basat που είναι αμφίβολος.
 
OGC Nice
Στην διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες ο Puel είχε δηλώσει ότι «δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και ώριμοι για την Ευρώπη» και αποδείχτηκε αληθής. Ναι μεν έδειξε το πάθος στην εντός έδρας ήττα από την Marseille αλλά δεν απείλησε και πολύ τον Mandanda. Στα θετικά λογίζεται η αρκετά καλή επιστροφή του δολοφόνου Cvitanich! Η εκτίμησή μου είναι ότι ο Puel θα προσπαθήσει να μην χάσει και θα παρουσιαστούν σοβαροί στα μετόπισθεν. Η Nice έχει πάρει έναν κατήφορο στις τελευταίες αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να μην κατρακυλήσει. Γιατί αν κατρακυλάς σταματάς ή στον πάτο ή με τεράστια δυσκολία. Αυτό θα προσπαθήσουν να αποφύγουν λοιπόν και το λέει και ο Puel σχετικά ανοιχτά, «ελπίζω αυτή η ήττα να μην σημαδέψει τους παίχτες μου»! Το παιχνίδι το σημερινό είναι η καλύτερη ευκαιρία αφού οι αντίπαλοι δεν φημίζονται για την αποτελεσματικότητά τους!

Πρόβλεψη : Η μία παίζει αργό και ανιαρό ποδόσφαιρο και η άλλη θέλει να μην χάσει οπότε το Χ στο 3.20 έχει πολλές πιθανότητες! Και φυσικά μιλάμε και για under. Δεν ξέρω για εσάς αλλά δεν βλέπω το παιχνίδι να ανοίγει και πολύ.  

Δείτε επίσης:
Ligue 1 - 31η αγωνιστική 
Premier League - 32η αγωνιστική 
Primera Division – 30η αγωνιστική 
Serie A – 31η αγωνιστική 
Bundesliga - 28η αγωνιστική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India