Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ligue 1 . Week 22 – Μια αγωνιστική γεμάτη derby


Ίσως είναι η πιο ενδιαφέρουσα αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκτός από τη κόντρα των «Ολυμπιακών της Γαλλίας» σε αυτή την αγωνιστική υπάρχει το Garonne derby μεταξύ Bordeaux και Toulouse αλλά και σημαντικά παιχνίδια στην ουρά κυρίως του βαθμολογικού πίνακα που μας δίνουν και καλές αποδόσεις! Το AFCON συνεχίζει την πορεία του και η Ajaccio κάνει τη μία έκπληξη μετά την άλλη... Αυτό είναι το championnat!


AC Ajaccio vs OGC Nice  :  Η ομάδα της Κορσικής βάλθηκε να μας τρελάνει όλους και πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Μετά την απρόσμενη νίκη της στην έδρα της Valenciennes η Ajaccio υποδέχεται την Nice η οποία έχασε από τη Montpellier στο 90’ με γκολ του Giroud. Οι Κορσικανοί ελπίζουν στη 5η συνεχόμενη νίκη τους  και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας είναι τραγική εκτός έδρας έχοντας μαζέψει μόλις 2 βαθμούς. Αδυνατώ να πιστέψω στην νίκη της Ajaccio και νομίζω πως ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί αλλά και η Nice δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς στα εκτός έδρας. Χ λοιπόν με την πολύ καλή απόδοση 3.00!

Dijon FCO vs Valenciennes FC  :  Και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία! Και οι δύο ομάδες ομάδες προέρχονται από ήττα η μεν Dijon από τη Lyon στο Gerland σε ένα παιχνίδι που το πάλεψε αρκετά αλλά λύγισε στο τέλος η δε Valenciennes υπέστη  μια ταπεινωτική ήττα στην έδρα της από την Ajaccio! Όπως είναι λογικό η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη συναγωνίζονται τη Nice στο ποια από τις δύο  είναι χειρότερη εκτός έδρας έχοντας και οι δύο μαζέψει 2 βαθμούς η κάθε μία. Η Dijon είναι καλύτερη ομάδα  και ο Jovial είναι σε εξαιρετική φόρμα. Νομίζω ότι το 2.30 του άσσου είναι δώρο.

SM Caen vs AJ Auxerre  :  Άλλες δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους που σε αντίθεση με τους δύο από πάνω βρίσκονται στη χειρότερη φόρμα τους. Και οι δύο ομάδες δέχονται την μία ήττα πίσω από την άλλη  και οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι. Είναι ένα παιχνίδι ο θάνατός σου η ζωή μου. Η Auxerre στα τελευταία παιχνίδια πραγματικά δεν βλέπεται και ο υποβιβασμός είναι προ των πυλών! Έτσι με την ομάδα της Βουργουνδίας σε αυτά τα χάλια  και το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι στην έδρα της Caen θα στηρίξω τον άσσο με απόδοση στο 2.05!

ΥΓ :  Για το ντέρμπυ των «Ολυμπιακών» και το Garonne Derby θα υπάρξουν διαφορετικές αναρτήσεις.

2 σχόλια:

Adons είπε...

Λόγο καιρού τα παιχνίδια Dijon-Valenciennes, Nancy-Rennes και Saint-Etienne - Lorient θα γίνουν στις 4 ώρα Ελλάδος και όχι στις 8 που ήταν προγραμματισμένα.

Adons είπε...

Λοιπόν, ας αρχίσουμε από τα ευχάριστα! Το δύσκολο το παιχνίδι με την μεγάλη απόδοση το πετύχαμε!1-1 έληξε το παιχνίδι της Ajaccio με τη Nice σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα!

Την έκπληξη την έκανε η Valenciennes που κέρδισε τους 3 τρεις βαθμούς για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας....

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India