Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Επιλογή ημέρας :qpr-wolves 1 (2.0)

Έναρξη 20/08/2011 (48/96) (50%) (μ.ο2.08)

Καλημέρα.

Είναι φορές που δεν ξέρεις με ποιόν ή τι να τα βάλεις, όταν γνωρίζεις ότι έχεις επιλέξει σωστά και για διάφορους λόγους πέραν της δικής μου παρέμβασης δεν επιτυγχάνω.

Συνεχίζω όμως καθώς το παιχνίδι αυτό θέλει πνευμόνια αντοχής και όχι ταχύτητας.

Από την Πρέμιερ η...
επιλογή μου καθώς έχω μία ομάδα (qpr) η οποία στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε και μάλιστα σημαντικά, με παίκτες όπου δείξανε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τους ότι θα βοηθήσουν άμεσα.

 Σαν ομάδα υπερέχει του αντιπάλου της και έρχεται από ισοπαλία εκτός.

Η Γούλβς έχει πολλές αδυναμίεςκυρίως αμυντικές ενώ δυστηχώς για μένα δεν σκόραρε στο προηγούμενο ματς για πρώτη φορά μετά από πολλά παιχνίδια.

Το μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η μεγάλη ενίσχυση της QPR και η ανωτερότητα της ως ομάδα αλλά και η καλύτερη κατάσταση της σε σχέση με την αντίπαλο της με οδηγούν στην επιλογή του άσσου.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Birdy, η QPR είναι η ομάδα που κινήθηκε περισσότερο και ουσιαστικότερα στη μεταγραφική περίοδο. Cisse, Zamora και Taiwo είναι παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βλέπω να ξεφεύγουν γρήγορα από το άγχος του υποβιβασμού, καθώς Wolves, Wigan, Blackburn και Bolton τις θεωρώ κατώτερές τους. Στα συν, η πρόσληψη του Mark Hughes, που τον θεωρώ κατάλληλο για να τους ξελασπώσει.

Η Wolves ήταν πολύ κακή με τη Liverpool. Μπορεί να έλειπε ο αρχηγός, Karl Henry, αλλά η εικόνα του ανύπαρκτου κέντρου ήταν απαράδεκτη. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα χαιρετήσει νωρίς. Αν σκεφτείς ότι στα τελευταία 20 παιχνίδια δέχεται γκολ, τότε δεν ξέρω πως μπορεί να ξεφύγει από το Loftus Road. Νίκη της QPR βλέπω κι εγώ, αν και οι Rangers δε φημίζονται για τη σταθερότητά τους...

birdy είπε...

Έχεις πολύ δίκηο σε ότι λες,και εγώ εκεί βασίστηκα δηλ στις κινήσεις που έκανε η qpr αλλά και στην μεγάλη αδυναμία των Γούλβς.Για να δούμε αν θα δικαιωθούμε.

Unknown είπε...

Δυστυχώς birdy, σε θυμήθηκα με τη λήξη του ματς: "Είναι φορές που δεν ξέρεις με ποιόν ή τι να τα βάλεις, όταν γνωρίζεις ότι έχεις επιλέξει σωστά και για διάφορους λόγους πέραν της δικής μου παρέμβασης δεν επιτυγχάνω".. Αυτή τη φορά, μας κρέμασε ο Cisse με την αποβολή του. Μέχρι εκείνο το λεπτό, το σκορ ήταν 1-0 και η Wolves δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ειλικρινά, μαζί με τη Wigan, δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουν να σωθούν.

Δεν πειράζει, συνεχίζουμε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India